fbpx

header

“Nije loše biti čovek” uskoro u bioskopima

Ukoliko ste ljubitelji filmskih i pozorišnih klasika poput “Ko to tamo peva”, “Maratonci trče počasni krug”, “Balkanski špijun”, “Radovan treći”, zasigurno ćete se zaljubiti u novo filmsko ostvarenje Dušana Kovačevića koje će svetlost dana ugledati 9. decembra u bioskopima u Beogradu.

 

Novi film “Nije lako biti čovek” nešto je što nam svima treba u ovim teškim vremenima, pa će nas komedija Dušana Kovačevića, sa elementima drame i trilera, potpuno razgaliti.

 

Film je rađen po popularnoj pozorišnoj predstavi “Kumovi”, koja se već godinama izvodi u Zvezdara teatru, a filmofili će biti naročito oduševljeni kada vide kakva glumačka ekipa se našla na istom mestu.

 

 

Foto: Youtube/printscreen

 

 

Među našim brojnim zvezdama i legendama koji učestvuju u ovom ostvarenju su Vojin Ćetković, Gordan Kičić, Branka Katić, Nenad Jezdić, Srđan Žika Todorović, Mira Banjac, Milan Lane Gutović, Hristina Popović, Andrija Kuzmanović, Boris Milivojević, Marko Gvero, Bojan Dimitrijević, Jelena Mihajlović, Srđan Timarov i Andrija Milošević.

 

Dodatno intrigira i pojavljivanje pevačice Lene Kovačević na filmskom platnu, koja je ovom prilikom ukrstila glas sa Gordanom Kičićem, a sve je tonski začinio Momčilo Bajagić Bajaga, koji je napisao muziku za film.

 

 

Foto: Youtube/printscreen

 

 

Naime, priča prati profesora klavira Milana (Vojin Ćetković) pet godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić), nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom.

 

U nastavku teksta pogledajte trejler koji u nekoliko kadrova nagoveštava da je u pitanju jedna nezaboravna komična priča:

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište