fbpx

header

Netfliks otkazao seriju Megan Markl

megan-markl

Iako je još u jesen 2020. godine Netfliks, nakon što su Megan Markl i princ Hari otvorili sopstvenu produkcijsku kuću Arkvel (Archewell), najavio veliku saradnju, do nje ipak neće doći.

 

Netfliksu se bliži kraj? Debakl svih striming servisa

 

Svetski mediji preneli su informaciju da je kompanija Netfliks odustala od emitovanja animirane serije Biser (Pearl), koju je kreirala Megan Markl. U seriju je trebalo da bude uloženo 100 miliona dolara, a na ovaj način najpoznatija svetska filmska platforma pokušava da smanji troškove.

 

Kompanija je proteklog meseca otkrila da je izgubila veliki broj pretplatnika, što je smanjilo više od 50 milijardi dolara tržišne vrednosti kompanije.

 

 

Prošle godine Netlix je objavio da će Megan Markl biti izvršni producent serije, koja je trebalo da prati avanture dvanaestogodišnje devojčice, inspirisane uticajnim ženama iz istorije.

 

Ipak, najgledanija filmska platforma širom sveta nastaviće da sarađuje sa produkcijskom kućom Harija i Megan, uključujući i jednu dokumentarnu seriju, koja će se fokusirati na sportiste koji se takmiče na Inviktus igrama za povređene veterane, događaju koji je osnovao princ Hari u Hagu 2022. godine.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište