fbpx

header

Netfliks otkazao seriju Megan Markl

megan-markl

Iako je još u jesen 2020. godine Netfliks, nakon što su Megan Markl i princ Hari otvorili sopstvenu produkcijsku kuću Arkvel (Archewell), najavio veliku saradnju, do nje ipak neće doći.

 

Netfliksu se bliži kraj? Debakl svih striming servisa

 

Svetski mediji preneli su informaciju da je kompanija Netfliks odustala od emitovanja animirane serije Biser (Pearl), koju je kreirala Megan Markl. U seriju je trebalo da bude uloženo 100 miliona dolara, a na ovaj način najpoznatija svetska filmska platforma pokušava da smanji troškove.

 

Kompanija je proteklog meseca otkrila da je izgubila veliki broj pretplatnika, što je smanjilo više od 50 milijardi dolara tržišne vrednosti kompanije.

 

 

Prošle godine Netlix je objavio da će Megan Markl biti izvršni producent serije, koja je trebalo da prati avanture dvanaestogodišnje devojčice, inspirisane uticajnim ženama iz istorije.

 

Ipak, najgledanija filmska platforma širom sveta nastaviće da sarađuje sa produkcijskom kućom Harija i Megan, uključujući i jednu dokumentarnu seriju, koja će se fokusirati na sportiste koji se takmiče na Inviktus igrama za povređene veterane, događaju koji je osnovao princ Hari u Hagu 2022. godine.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište