fbpx

header

„Nečista krv“ na Netflixu od 17. januara

necista-krv-netflix

U moru filmova koji se nude na Netflix-u svoje mesto je našao i prvi srpski film koji će biti prikazan na toj platformi. Film „Nečista krv – greh predaka“ u režiji Milutina Petrovića biće ponuđen korisnicima od 17. januara sa engleskim nazivom „Bad blood“.

 

Nakon uspeha kod odmaće i regionalne publike, film „Nečista krv-greh predaka“ doživeće i svoju svetsku premijeru. Ovaj film je prvo naše ostvarenje koje je otkupila svetski poznata platforma „Netflix“.

 

Film je zasnovan na delima jednog od najznačajnijih srpskih pisaca Bore Stankovića. Govori o propasti stare srpske gazdinske porodice, a paralelno prati i slabljenje Osmanske imperije.

 

U centru priče filma „Nečista krv – greh predaka“ je Hadži Trifun, ugledni srpski trgovac, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom.

 

Ovo nije jedini naš film koji će se pojaviti na „Netflixu“, budući da će svoju svetsku premijeru 22. aprila 2022. godine doživeti i dugometražni dokumentarni film „Dugo putovanje u rat“ reditelja Miloša Škundrića.

 

Glavne uloge u filmu tumače Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Nela Mihailović… Film je svoju bioskopsku premijeru doživeo 24. avgusta, a ako ga već niste pogledali, ne propustite svetsku premijeru na “Netflixu”.

 

U nastavku teksta pogledajte trejler „Bad blood“, odnosno „Nečistu krv-greh predaka“:

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište