fbpx

header

Monika Beluči u nastavku serije „Južni vetar“?

Serija “Južni vetar” pobrala je sve aplauze publike,  glumačka ekipa zaslužila sve pohvale, a prema navodima medija pridružiće im se pojačanje direktno iz Holivuda. Svi ljubitelji domaćih ostvarenja vole da vide svetski poznato glumačko ime u podeli i to će se izgleda desiti i sada.

 

Vest da će Majkl Medison, koga je publika imala prilike da gleda u filmovima “Ubiti Bila” i “Ulični psi”, već potpisao ugovor za srpsku seriju, oduševila je mnoge, a nakon saznanja da je Vilijam Boldvin takođe pristao da se priključi ekipi serije, potpuno je srušila sva očekivanja.

 

– Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin I Majkl Medsen biti deo serije „Južni vetar“. Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde – rekao je Avramović za medije.

 

Foto: Youtube/printscreen

 

Pregovore još intrigantijim čini i nagoveštaj da se slavna glumica Monika Beluči premišlja da prihvati ulogu za Južni vetar, a jedan od razloga je uklapanje rasporeda glumice i ekipe popularne domaće akcione serije.

 

– Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude deo tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji – rekao je reditelj.

 

Miloš Biković, koji već neko vreme gradi karijeru na relaciji Rusija-Srbija, a nedavno je osvojio drugo mesto u kategoriji najpopularniji ruski glumac, otkrio je interesantan podatak da će se u “Južnom vetru “ pojaviti i nekoliko ruskih glumaca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @azmat.ijaz

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište