fbpx

header

Monika Beluči u nastavku serije „Južni vetar“?

Monika Beluči

Serija “Južni vetar” pobrala je sve aplauze publike,  glumačka ekipa zaslužila sve pohvale, a prema navodima medija pridružiće im se pojačanje direktno iz Holivuda. Svi ljubitelji domaćih ostvarenja vole da vide svetski poznato glumačko ime u podeli i to će se izgleda desiti i sada.

 

Vest da će Majkl Medison, koga je publika imala prilike da gleda u filmovima “Ubiti Bila” i “Ulični psi”, već potpisao ugovor za srpsku seriju, oduševila je mnoge, a nakon saznanja da je Vilijam Boldvin takođe pristao da se priključi ekipi serije, potpuno je srušila sva očekivanja.

 

– Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin I Majkl Medsen biti deo serije „Južni vetar“. Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde – rekao je Avramović za medije.

 

Foto: Youtube/printscreen

 

Pregovore još intrigantijim čini i nagoveštaj da se slavna glumica Monika Beluči premišlja da prihvati ulogu za Južni vetar, a jedan od razloga je uklapanje rasporeda glumice i ekipe popularne domaće akcione serije.

 

– Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude deo tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji – rekao je reditelj.

 

Miloš Biković, koji već neko vreme gradi karijeru na relaciji Rusija-Srbija, a nedavno je osvojio drugo mesto u kategoriji najpopularniji ruski glumac, otkrio je interesantan podatak da će se u “Južnom vetru “ pojaviti i nekoliko ruskih glumaca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @azmat.ijaz

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište