fbpx

header

“Misterija bosanskih piramida – na rubu prošlosti” u Bitef teatru

misterija-bosanskih-piramida-na-rubu-prošlosti-

U ponedeljak, 13. juna u Bitef teatru, premijerno je prikazan dokumentarni film “Misterija bosanskih piramida – na rubu prošlosti”.

 

Premijerom filma “Misterija bosanskih piramida – na rubu prošlosti”, autora Borislava Petrovića i Slavice Hinić, krećemo se putem neizvesne budućnosti, do ivice prošlosti. Postavlja se pitanje: Da li se odgovor na pitanje kuda dalje nalazi u njenim tajnama izvan poznate istorije?

 

David Pužado za Rebelgrade: Obožavam Beograd, ovde sam ostvario ono što sam želeo

 

Drevni runski zapisi pronađeni u tunelima Ravne gore upozoravaju: „Kapija je zatvorena, mi smo na čekanju, moraćemo da se borimo, da se branimo i da osvajamo, dok se kosmička kapija ponovo ne otvori“.

 

Film se prikazuje u okviru tradicionalnog letnjeg programa, 4. Bitef zone, koji se simbolično obeležava izlaskom na Skver Mire Trailović, a koji uključuje mnoštvo besplatnih (ili simboličnih cena karata) animacionih, pozorišnih i tribinskih programa.

 

 

U projektu su učestovovali: Semir Osmanagić, Ajdin Ahmetspahić, Saša Nađfej, Mirjana Nikić,Dragan Jovičević, Nebojša Pilipović, Tanja Nikolić, Draga Grubić, Ognjen Radosavljević, Slavica Hinić i Borislav Petrović.

 

Za montažu i dizajn zvuka zadužen je Stefan Hinić, dok je saradnik na filmu Dragan Jovičević.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište