fbpx

header

“Matriks – Uskrsnuće” stiže uskoro – kreatori filma otkrili detalje

Ukoliko ste mislili da je krajem godine i kraj filmskim legendarnim premijerama, grdno ste se prevarili.

 

Od kada je „Matriks“ film prvi put prikazan, do danas skuplja fanove iz celog sveta kao jedno od ostvarenja nakritičkiji nastrojenih prema modernog društvu i metafora sveta u kom živimo. Ali kad smo mislili da je došao kraj „Matriks“ ostvrenjima, prevarili smo se.

 

Četvrti deo poznatog filma „Matriks“ u domaće bioskope naći će se nekoliko dana pred Novu godinu, tačnije 23. decembra, a najnoviji deo pod nazivom „Uskrsnuće“ sa sobom donosi nove intrige.

 

Mnogi su komentarisali da je prvi deo „Matriksa“ iz 1999. godine na mnogo načina predvideo budućnost i utisao na svaki segnemt življenja, pa je tako predvideo moć interneta i društvenih mreža i na neki način svedočio uzrocima i posledicama uspona virtuelnog sveta.

 

Foto: Youtube/printscreen

 

Od momenta kada je glavni glumac u prvom delu počeo da prati belog zeca, postao je Alisa u neidentifikovanoj Zemlji čuda, a od tada je sve postalo istorija.

 

Nakon 18 godina Neo (Kijanu Rivs) i Triniti (Keri En Mos) opet haraju filmskim platnom, a postavlja se pitanje može li legendarni tandem da nadmaši visoko postavljena očekivanja sa prethodna tri dela filma.

 

Kreatori nastavka, koji je režirala Lana Vačovski, otkrili su nove detalje filma “Matriks-Uskrsnuće”.

 

Neo, zvani Tomas Anderson, fragmentarno se seća svojih podviga u trilogiji „Matriks“ i pokušava da odgonetne šta mu se dogodilo i ko je on. U tome mu pomaže mladi Morfej (Jaija Abdul-Matin II). Prijateljica Nea Triniti, takođe se praktično ne seća ničega o Matriksu. Ali junaci se nekako susreću i uranjaju u još jedno putovanje kroz ovaj misteriozni svet.
U filmu ‘Matriks – Uskrsnuće’, i sami gledaoci će na specifičan način učestvovati u filmu. Kako zaista izgleda distopija i da li u njoj već živimo? Razmišljanje o identitetu i svrsi koju svaka individua ima je takođe prisutno kroz skoro dva i po sata ove naučno-fantastične avanture. Prepoznatljivoj glumačkoj ekipi pridružila se i atraktivna Prijanka Čopra, indijska glumica koja ima zapažene uloge u poznatim američkim ostvarenjima.

 

Trejler je za manje od 24 sata dobio 15 miliona pregleda na Jutjubu i preko 525 hiljada lajkova. Gledaoci su u komentarima napisali da su „veoma srećni“ što svoje omiljene likove vide na ekranima i raduju se premijeri.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište