fbpx

header

Marvelov novi akcioni film „Morbius“ u bioskopima od 31. marta

Marvelov novi akcioni film „Morbius“ sa Džaredom Letom, dobitnikom prestižne nagrade Oskar, u glavnoj ulozi, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 31. marta.

 

Majkl Morbius je biohemičar i dobitnik Nobelove nagrade koji saznaje da boluje od retkog oboljenja krvi. Pokušavajući da se izleči, odlučuje se za eksperimentalnim postupak – kombinujući terapije elektrošokova i posebne šišmiše.

 

Međutim, dešavaju se neželjeni efekti i Morbius se pretvara u pravog vampira, a njegove moći su neverovatne i vrlo često fatalne po druge.

 

Pokazuje veliku potrebu za krvlju kako bi preživeo, skriva se od dnevnog svetla, ima nadljudsku snagu, mogućnost samoizlečenja, a pored svega može i da leti.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Za razliku do ostalih vampira, kada se hrani žrtvom ispijajući njenu krv, Morbius je najčešće usmrti, umesto da je pretvori u novog vampira i sebi saveznika.

 

Iako će se gledaocima činiti da je sve crno, u filmu se pojavljuju mnoge sporedne uloge koje će ublažiti film, a glavni junak odlučuje da usmeri svoje razorne moći za hvatanje kriminalaca.

 

Morbius je Spajdermenov spin-off film, i pored Venoma, deo je posebnog Marvelovog univerzuma. Morbius, koji je u Marvelovim stripovima ponekad negativac, a ponekad anti-heroj, pripada Spajdermen franšizi, a stvorili su ga Roj Tomas i Gil Kejn. Prvi put se pojavio na stranicama stripa o Čudesnom Spajdermenu 1971. godine.

 

U nastavku teksta pogledajte trejler za film „Morbus“:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište