fbpx

header

Marvel objavio trejler za film „Tor: Ljubav i grom“

Tor:-Ljubav-i-grom-trejler-2022

Objavljen je prvi trejler za nastavak sage jednog od najomiljenijih Marvelovih junaka, film „Tor: Ljubav i grom“.

 

On je bog gromova među superherojima, junak koji je u potrazi za mirom napustio superherojski svet kako bi u penziji uživao u svom specifičnom smislu za humor. Tor je heroj Marvelovog univerzuma, snagator koji sve pred sobom razbija čekićem koji samo on može da koristi. Kris Hemsvort se ponovo našao u ulozi najčuvenijeg Vikinga među superherojima – Tora.

 

Trejler nam otkriva prve tragove dugoočekivanih avantura koje očekuju boga gromova, misleći da će njegov put biti miran nakon penzionisanja. Međutim, život, ipak, nije imao takve planove za Tora. Njegovu zen idilu prekida intergalaktički ubica Gor, bog kasapin. Zlikovca u ovom filmu tumači Kristijan Bejl poznat po svojim ulogama u filmovima „Betmen“, „Američki psiho“. Gorov cilj je da uništi sve preostale bogove na zemlji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel)

 

Kako bi se suprotstavio zlu, Tor u pomoć poziva svoje prijatelje Korga (Taika Vaititi), kraljicu Valkire (Tesu Tompson) i bivšu devojku Džejn Foster (Natali Portman). Džejn, na iznenađenje svih, može da koristi Torov čekić. Da li će ekipa uspeti da stane na kraj Gorovom zlu?

 

Reditelj ostvarenja je Taika Vaititi, koji se u filmu pojavljuje u ulozi Korga. Producent je Kevin Fejg koji je radio i na filmu „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“.

 

Od 7. jula će film „Tor: Ljubav i grom“ biti na velikim platnima širom zemlje.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište