fbpx

header

Od štrebera do zavodnika: Kako je Majls Teler ukrao ženska srca u hit filmu “Top Gan – Maverik”

Drugi deo legendarnog filma „Top Gan – Maverik“ ugledao je svetlost dana nakon dve godine odlaganja, a pored Toma Kruza, koji je već decenijama zvezda akcionih , na površinu je isplivao Majls Teler – „glavom i bradom“.

 

Teler je, za samo dve sekunde pojavljivanja u drugom delu „Top Gana“, osvojio ženska srca za sva vremena, i odneo titulu glavnom zavodnika filma. Uz druge glumce kamera je Telera uhvatila na par sekundi kako je zaigrao na plaži, a taj deo snimka je ponovljen nebrojeno mnogo puta širom sveta i društvenih mreža.

 

Svi se pitaju kako je Teleru pošlo za rukom da od uloge štrebera, koji je imao u jednom od prethodnih ostvarenja, postane jedan od najprivlačnijih muškaraca u ovom trenutku. I sam je pričao o posebnom režimu priprema za film koji ga je iz dečačkog izgleda pretvorio u muškarca čiji lik sada svi pamte.

 

Kada se Ruster, kog tumači Majls, pojavljuje za klavirom, spuštenih naočara do sredine nosa, sa raskopčanom košuljom i razbarušenom kosom, svi su postavili pitanje “ko je on”? A onda je krenula lavina reakcija na društvenim mrežama. Već poznati Majls doživeo je novi i jači talas slave.

 

 

Ipak, pre uspeha koji je doživeo novim filmom, Teler je glumio u potpuno drugačijim žanrovima i bio je daleko od najzapaženijeg mačo lika. Da bismo vas podsetili ko je glumac koji je u ovom trenutku glavni u Holivudu, napravili smo spisak njegovih ostvarenja. Jedno je sigurno, Teleru pored odličnog izgleda ne manjka ni talenat. Njegova, ne tako duga, istorija glume definitivno je sadržajna.

 

Put u nepoznato (2010)

 

Majls Teler prvi put se na malim ekranim pojavio u filmu “Put u nepoznato”, rame uz rame sa Nikol Kidman. Glumac je imao 23 godine kada se susreo sa glumom na “velikom ekranu”. Tumačio je lik srednjoškolca Džejsona, koji je spletom nesrećnih okolnosti usmrtio dečaka.

 

On je svojevremeno otkrio da je saradnja sa Nikol na setu bila prava “noćna mora”. Prema rečima mladog glumca, tada željnog dokazivanja, starija koleginica nije želela da razgovara sa njim, jer su se njihovi likovi na filmu mrzeli.

 

Futluz (2011)

 

Godinu dana stariji, Teler prihvata ulogu Vilarda u plesnom filmu “Futluz”, rimejku iz 1984. godine.

 

Zajedno sa Kenijem Vormaldom, Džulijanom Haf, Endi Mekdauel i Denis Kvejd, glumi družinu koja se osmelila da se borim protiv zabrane plesa.

 

Projekat Iks (2012)

 

Iako spada u njegove ranije radove, mnogi kažu da je “Projekat X” jedan od boljih filmova u kojima je Teler glumio. U tinejdžerskoj komediji on igra fiktivnu verziju sebe koji prisustvuje ludoj zabavi.

 

Trojica prijatelja pokušavaju da podignu svoj društveni profil žurkom, koja ima za cilj da što pre izmakne kontroli. Oni koje su ljubitelji ovog žanra, neće biti razočarani.

 

21 – Potpuno punoletan 2013.

 

Godinu dana kasnije, Majls Teler ostaje dosledan glumi u tinejdžerskim komedijama. Iako su ga tinejdžerske komedije proslavile, ovo je poslednji put da tumači lik u tom žanru.

 

Da li smo mi u šemi? (2014)

 

Zajedno sa Zekom Efronom i Majklom B. Džordanom igra u filmu “Da li smo u šemi?”. Film predstavlja perspektivu muškarca o emotivnim vezama, a ujedno je i upliv Majlsa u romantične komedije.

 

U ovom filmu glumi Danijela koji pomaže svom prijatelju Majklu posle razvoda, te mu pokazuje koliko je samački život ustvari super. Međutim, čini se da je to mnogo lakše reći, nego proživeti, jer se Majls u filmu ubzo zaljubljuje.

 

Drugačija (2014)

 

Iste godine glumi Pitera u akcionoj trilogiji “Drugačija”, što je ujedno i njegov prvi izlet u ovaj žanr.

 

Nakon glume u filmu Mejls je rekao da njegova uloga nije bila interesantna, te da je prihvatio da tumači lik Pitara zbog međunarodne slave.

 

Ritam ludila (2014)

 

U “Ritmu ludila” Majls igla glavnu ulogu o bubnjaru. Radnja filma prati mladog Endrua, studenta prve godine, koji pokušava da postane najbolji svirač bubnjeva u džez orkestru u zemlji. Ovog puta imao je glavnu ulogu u filmu.

 

Glumio u spotu Tejlor Svift

 

Zanimljivo je da je 2021. godine glumio u spotu planetarno popularne kantautorke Tejlor Svift za pesmu “I Bet You Think About Me”. Naravno, on u spotu igra momka koji je zaljubljen u američku pevačicu.

 

 

Posle filma “Ritam ludila” Majls je počeo da glumi I u ozbiljnijim vojnim filmovima poput “Ratni psi” (2016) “Hvala vam na službi” (2017), ali nijednom filmu nije bilo toliko zapažen kao u “Top Gan – Maverik”.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište