fbpx

header

Prvi trejler za film “Leto kada sam naučila da letim“

U februaru u bioskopima pojaviće se film režisera Radoja Raše Andrića, čije replike iz filmova su postale izuzetno popularne među domaćom publikom.

 

Poslednji od njih bio je “Kad porastem biću kengur”, njemu su prethodili  “Munje!” i “Tri palme za dve bitange i ribicu” , a sada je došao red na novo ostvarenje “ Leto kada sam naučila da letim”, za koji je izašao i trejler.

 

U pitanju je porodična saga koja je podjednako namenjena mlađoj, koliko i starijoj publici, a priča koja obiluje humorom prati dvanaestogodišnju Sofiju koja leto provodi sa dve bake i krajnje joj je dosadno.

 

Ipak, nova poznanstva, prvi poljubac i porodične tajne, učiniće da Sofiji leto na prelepom osrtvu Hvaru u Jadranskom moru ostane urazeno u pamćenju zauvek.

 

Foto: Youtube/printscreen

 

Glavnu junakinju igra talentovana mlada glumica Klara Hrvanović, u glumačkoj ekipi su i Žarko Laušević, Olga Odanović, Snježana Sinovčić. U ulogama Sofijinih rođaka pojavljuju se i mladi glumci Luka Bajto i Ema Kereta Rogić.

 

“Drago nam je da možemo publici da ponudimo jedan nežan letnji film o vrednostima porodice i prijateljstva, koji će među sobom moći da podele i da u njemu, kroz smeh i suze, zajedno uživaju gledaoci različitih generacija”, rekli su producenti filma .Maja Popović Milojević i Milan Stojanović.

 

Scenario je napisala Ljubica Luković, direktor fotografije je Dušan Joksimović, montažer Dejan Urošević, muziku je kompomnovao Vasil Hadžimanov, a u autorskoj ekipi su i kostimografkinja Momirka Bailović, scenografkinja Tajana Čanić Stanković, dizajner zvuka Vladan Korać.

 

U nastavku teksta pogledajte trejler za film “Leto kada sam naučila da letim”.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište