fbpx

header

Lejdi Gaga u nastavku filma Džoker?

lejdi-gaga-film-dzoker-2022

Taman je objavljena vest da je scenario za nastavak filma „Džoker“ gotov i spreman da uđe u produkciju. Međutim, pojavile su se nove informacije o nastavku ovog ostvarenja. Naime, uz Hoakina Finiksa u drugom delu mogla bi da zaigra i Lejdi Gaga.

 

Umetnica je u ranim pregovorima sa produkcijom filma „Džoker“. Finiks je za svoje ostvarenje 2019. godine dobio Oskara. Film koji je režirao Tod Filips je širom sveta svojim prikazivanjem zaradio milijardu dolara.

 

Filips je na svom Instagramu otkrio da će se film zvati „Joker: Folie a Deux“. Fanovi već spekulišu o čemu bi film mogao da se radi, jer latinski izraz iz naslova označava „mentalnu bolest koju dele dve bliske osobe”.

 

Vest o dolasku pevačice u film je probudilo verovanje da će baš Lejdi Gaga glumiti Harli Kvin. Kvin je jedini Džokerov životni partner.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

 

Još jedna u nizu bizarnih i neproverenih vesti jeste da bi navodno nastavak filma trebalo da bude mjuzikl. Iako zvuči nemoguće na prvu loptu, Filips je prvim delom izneo svoju hrabru i mračnu viziju koju su mnogi osporavali. Kasnije su se ujeli za jezik kad su videli rezultate koje je film doneo što na bioskopskim blagajnama, ali i kod kritičara. Pored Oskarom nagrađenog Finiksa, film je dobio i Zlatnog Lava u Veneciji.

 

O samom filmu još uvek nema puno informacija, niti kad će krenuti sa snimanjem, niti kad će biti premijera. Potencijalna vest o pojavljivanju Harli Kvin u ovom mračnijem i arty delu DC univerzuma, obradovala je fanove. Ispostavilo kroz prethodne godine da je njen lik uvek dobar začin priče. Doduše, njen lik, koji je tumačila Margo Robi u čak tri filma, imao je više komične elemente, kojih u Filipsovom univerzumu sigurno neće biti.

 

Lejdi Gaga i Tod Filips nisu do sad direktno sarađivali. Poznati reditelj je bio producent filma „A Star is born“ u kojem je Gaga glumila i pevala.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište