fbpx

header

Konačno objavljen trejler za seriju „Gospodar Prstenova“

Gospodar-prstenova-serija-2022

Gospodar prstenova, serija koju svi nestrpljivo čekaju dobila je trejler. Serija će biti emitovana 2. septembra na Amazon prajmu.

 

Prikazuje kovanje prstena kao i odlomak iz knjiga, a spominju se i neka mesta, uključujući Maglene planine, Lindon i Numenor.

 

Serija se odvija u drugom dobu Međuzemlja. To doba se proteže kroz dugo razdoblje između izvornog Mračnog lorda Morgota i prvog poraza njegovog sluge Saurona. Radnja serije se odvija hiljadama godina pre radnje iz filmova o Gospodaru prstenova.

 

– Predstojeća serija Amazon Studios prvi put na ekrane donosi herojske legende Drugog doba istorije Međuzemlja. Ova epska drama smeštena je hiljadama godina pre događaja iz Hobita i Gospodara Prstenova J.R.R. Tolkina, i vratiće gledaoce u doba u kojem su kovane velike sile, kraljevstva su se uzdizala i padala u propast, neverovatni junaci bili su testirani, a najveći zlikovac koji je ikad potekao iz Tolkinovog pera pretio je da će pokriti sav svet u tami – rečeno je iz Amazon Prajma.

 

Producenti J.D. Pejn i Patrik Mekej rekli su da je njihova želja bila da osmisle naslov koji bi mogao da živi u srži knjige pored drugih klasika J.R.R. Tolkena.

 

– Prstenovi objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Srednje zemlje: kovanje prstenova, uspon Mračnog gospodara Saurona, epsku priču o Numenoru i Poslednji savez vilenjaka i ljudi – objasnili su.

 

Serija Gospodar prstenova se smatra najskupljom TV serijom svih vremena. Prva sezona košta 450.000.000 dolara.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište