fbpx

header

Nakon Roberta Patinsona, Kijanu Rivs će biti novi Betmen

Kijanu Rivs Betmen

Otkad je najnovija verzija Betmena sa Robetrom Patisonom ugledala svetlost dana, naišla je na komentare da je u pitanju do sada njamračnija verzija. A uskoro sledi i nešto novo o Betmenu.

 

Pored mračne verzije o kojoj se toliko priča, već možete da pogledate trejler za „DC League of Super-Pets“, animiranu komediji o ljubimcima Supermena i Betmena, a glas Betmenu pozajmiće niko drugo nego Kijanu Rivs.

 

Vest da će se Rivs bar na neki način naći u ulozi Betmena obradovala je publiku širom sveta, jer je u pitanju omiljeni glumac Holivuda.

 

Pored Rivsa, u ovom projektu učestvovaće i Dvejn Džonson, koji će davati glas Kriptu, Supermenovom psu, kao i Džon Krasinski koji će igrati Supermena.

 

„Kripto Superdog i Supermen su nerazdvojni najbolji prijatelji, dele iste supermoći i bore se protiv kriminala rame uz rame u Metropolisu. Međutim, kada su Čovek od čelika i ostatak Lige pravde oteti, Kripto mora da uveri otrcanu grupu životinja da ovladaju sopstvenim novootkrivenim moćima za misiju spasavanja.“

 

Animirani film “DC League of Super-Pets“, trebalo bi da doživi bioskopsku premijeru u maju 2022. godine, tako da je sigurno da će filmovi o Betmenu definitivno obeležiti godinu.

 

Trejler za animirani film o Betmenu pogledajte u nastavku teksta:

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada
radionica-fotografije-2022
Besplatna radionica fotografije za mlade
ensh-niko-nikolic-kvaka-22
Ensh + Niko Nikolić koncertom u Kvaka 22
Thrift-Market-kvaka-22-2022
Treći Thrift Market u prostoru Kvaka 22
nft-miodrag-pejakovic-it-2022
IT inženjer Migabajt objašnjava kako do zarade od NFT

Pozorište