fbpx

header

Nakon Roberta Patinsona, Kijanu Rivs će biti novi Betmen

Kijanu Rivs Betmen

Otkad je najnovija verzija Betmena sa Robetrom Patisonom ugledala svetlost dana, naišla je na komentare da je u pitanju do sada njamračnija verzija. A uskoro sledi i nešto novo o Betmenu.

 

Pored mračne verzije o kojoj se toliko priča, već možete da pogledate trejler za „DC League of Super-Pets“, animiranu komediji o ljubimcima Supermena i Betmena, a glas Betmenu pozajmiće niko drugo nego Kijanu Rivs.

 

Vest da će se Rivs bar na neki način naći u ulozi Betmena obradovala je publiku širom sveta, jer je u pitanju omiljeni glumac Holivuda.

 

Pored Rivsa, u ovom projektu učestvovaće i Dvejn Džonson, koji će davati glas Kriptu, Supermenovom psu, kao i Džon Krasinski koji će igrati Supermena.

 

„Kripto Superdog i Supermen su nerazdvojni najbolji prijatelji, dele iste supermoći i bore se protiv kriminala rame uz rame u Metropolisu. Međutim, kada su Čovek od čelika i ostatak Lige pravde oteti, Kripto mora da uveri otrcanu grupu životinja da ovladaju sopstvenim novootkrivenim moćima za misiju spasavanja.“

 

Animirani film “DC League of Super-Pets“, trebalo bi da doživi bioskopsku premijeru u maju 2022. godine, tako da je sigurno da će filmovi o Betmenu definitivno obeležiti godinu.

 

Trejler za animirani film o Betmenu pogledajte u nastavku teksta:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište