fbpx

header

„Karavan srpskog filma“ po Srbiji – omiljeni glumci u vašem gradu

„Karavan srpskog filma“ krenuo je po Srbiji, pa će stanovnici odabranih gradova naše zemlje biti u prilici da odgledaju devet najaktuelnijih ostvarenja domaće kinematografije u poslednje dve godine.

 

Ideja organizatora karavana bila je da publika širom zemlje bude u prilici da se razonodi gledanjem filmova koji su već pobrali simpatije većine onih koji su ih odgledali.

 

Foto: Nemanja Miščević

 

Usled pandemije projekcije u mnogim gradovima Srbije bile su obustavljene zbog poštovanja propisanih mera. Filmski centar Srbije, koji je tvorac ideje o karavanu, zato i jeste pokrenuo ovu ideju kako bi najgledaniji filmovi došli i do onih gradova u kojima projekcije do sada nisu bile moguće.

 

Osam gradova u kojima će biti emitovani filmovi su: Kniću, Kanjiži, Prijepolju, Ivanjici, Brusu, Blacu, Sečnju, i Aleksandrovcu.

 

Foto: Youtube/printscreen

 

Svakog vikenda  u odabranim gradovima na repertoaru su domaći filmovi „Pucnji u Marseju”, „Lihvar”, „Nečista krv – Greh predaka”, „Otac”, „Jedini izlaz”, „ “Toma”, „Oaza”, „Vikend s ćaletom” i „Južni vetar 2 – Ubrzanje”.

 

Ideja Filmskog centra Srbije je da iznajmi najbolju bioskopsku opremu i omogući publici iz ovih gradova da pogleda domaće aktuelne filmove u bioskopu. Još više raduje vest da će cena ulaznice iznosi 200 dinara za sve filmove, pa bi bila prava šteta da se ne upustite u filmsku avanturu koja obećava nezaboravno iskustvo.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište