fbpx

header

„Južni vetar“ dobio pojačanje ih Holivuda

Poslednjih godina, malo koji film je izazvao toliko pažnje među domaćom publikom, a drugo izdanje filma „Južni vetar -Ubrzanje“ ove jeseni dobio je svoje drugo izdanje, a oduševljenje gledalaca nije izostalo ni ovoga puta.

 

 

Minula poseta slavnog glumca Džonija Depa, kog je ugostio glavni glumac „Južnog vetra“ Miloš Biković, pokrenula je spekulacije da li će se upravo Dep pojaviti u seriji. Iako je na kratno razočarao brojne fanove vešću da se holivudski zavodnik, ipak, neće pojaviti u nastavcima serije, Miloš Biković je obožavaoce obradovao velikim iznenađenjem.

 

 

Naime, Biković je na svom Tviteru podelio obaveštenje da će se u nastavku serije pojaviti američki glumac Majkl Medsen i ovom prilikom mu poželeo dobrodošlicu:

 

 

„Dobrodošao u ekipu Južnog vetra! Majkl Medsen će igrati jednu od uloga u sledećoj sezoni serije Južni vetar“, napisao je Miloš na Twitteru.

Reditelj filma „Južni vetar“ Miloš Avramović takođe je potvrdio da je Medson postao deo već uigrane ekipe i  takođe mu uputio srdačan pozdrav:

 

„Dobrodošao u ekipu, Majkl Medsen. Službeno! Ide rokanje!“ napisao je Avramović u opisu slika na Instagramu.

 

Majkl Medsen za sobom ima bogato glumačko iskustvo, a gledaoci su do sada mogli da ga vide u filmovima poput Kil BIll, Hateful Eight, Reservoir Dogs i Doni Brasko.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Avramović (@awramovsky)

 

Medsen je u više navrata imao blizak dodir sa Srbijom, a naročito jer je odrastao sa Srbima u Čikagu, pa mu je, kako sam tvrdi, naša kultura izuzetno poznata:

 

-Odrastao sam u Čikagu, gde ima dosta Srba, pa vaš narod nije nepoznanica za mene. Verovatno je odatle došla i ljubav prema vašoj zemlji – rekao je jednom prilikom i doda:

 

– Nekoliko puta sam bio kod vas. Poslednji put to sam učinio da bih promovisao film „Along the Roadside“ u režiji Zorana i Vladimira Lisinca – istakao je glumac.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište