fbpx

header

Jerry & Marge Go Large: Istinita priča o paru koji je na lutriji zaradio milione

jerry-marge-go-large

Da li ste ikada zamišljali kako da  se obogatite za dan i da do kraja života ne morate da radite ništa? Upravo formulu za instant bogaćenje možete pogledati u novom filmu „Jerry & Marge Go Large“, koji je rađen po istinitoj priči.

 

Džeri i Mardž Selbi stvarni su likovi iz Masačusetsa, a o njihovom zanimljivom životu, studio Paramount napravio je novi film.

 

„Čovek koji je prodao svoju kožu“ od danas u bioskopima

 

Bračni par, koji tumače Brajan Krenston i Anet Bening, otkrili su na koji način da na lutriji osvoje milione, a prema mišljenjima film nastoji da postane novi hit.

 

jerry-marge-go-large

Foto: Promo

 

Film „Jerry & Marge Go Large“ prati Džerija, kome je dosta korporativnog sveta nakon 42 godine rada u istoj kompaniji. Kada ode u penziju, on pronalazi matematičku grešku u lutriji i, uz pomoć supruge Mardž, koristi veliki dobitak kako bi oporavio svoj mali grad.

 

Zanimljivo je da je u pitanju istinita priča, što bi uz glumačku postavu trebalo da bude garancija dobrog filma. Pored Brajana Krenstona i Anet Bening, uloge tumače i Lari Vilmor, Rejn Vilson, Ana Kemp, En Harada, Džejk Mekdorman, Majkl Mekin i Uli Šlezinger, dok režiju potpisuje oskarovac Dejvid Frankel, a scenario Bred Kopland.

 

Film „Jerry & Marge Go Large“ svoju premijeru imaće na Trajbeka filmskom festivalu, a potom 17. juna stiže na servis Paramount.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište