fbpx

header

Izašao trejler za film u kom Nikolas Kejdž glumi samog sebe

Nikolas-Kejdž-film-2022

Izašao je novi trejler za film „The Unbearable Weight of Massive Talent“. Film je sniman u Dubrovniku i okolini. Glavnu ulogu u filmu ima Nikolas Kejdž.

 

Glumci koji se pojavljuju u filmu su Pedro Paskal i Nil Patrik Heris koji glumi Kejdževog detektiva. Tu su još i Šeron Horgan, Ajk Barinholc, Alesandra Mastronardi, Džejkob Skipio, Lili Šin i Tifani Hadiš.

 

Kejdž glumi samog sebe u filmu. On je glumac koje propada karijera i zbog te činjenice je prisiljen da prihvatio posao od milion dolara. Zadatak je da dođe na rođendan kod bogatog obožavaoca.

 

Kako bi spasao sebe i svoje voljene, Nikolas Kejdž dolazi u situaciju da mora da postane svaki od legendarnih likova koje je igrao tokom svoje bogate karijere u filmovima. Plot tvist – to mora da uradi kao pravi Nikolas Kejdž.

 

Film je sniman prošle godine u Hrvatskoj. Neke od lokacija su vila Šeherezada, Umetnička galerija, Konavle i Cavtat.

 

Na osnovu komentara koji se vide ispod trejlera, može se reći da su ljudi oduševljeni. Neki su rekli da jedva čekaju da film izađe i da izgleda baš dobro. Jedan korisnik je napisao da je Kejdž legenda i da je ovo najiščekivaniji film u godini. I komentar koji je dobio pažnju jeste da bi Kejdž trebalo da dobije nagradu za životno delo.

 

Premijera filma planirana je za 22. april 2022. godine.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište