fbpx

header

„Isterivači duhova“ stižu u bioskopske sale

Nastavci popularnih filmova prava su poslastica za zaljubljenike u serijale, a treći deo naučnofantastične američke komedije „Istarivači duhova: Nasleđe“ obradovao je publiku širom sveta.

 

Prvi deo popularne trilogije, najuspešniji je film iz 1984. godine koji je tada zaradio 295 miliona dolara širom sveta. Naredne godine imao je dve nominacije za Oskara i jednu za Zlatni globus, a muzika iz filma obeležila je reklame, emisije i brojne zabavne sadržaje širom planete.

 

Radnja se vrti oko četiri naučnika (Bil Mari, Den Akrojd, Sigorni Viver, Harold Rejmis, Rik Morenis) uz posebne opreme hvataju duhove po Njujorku. Može se slobodno reći da je popularna četvorka glumaca u najnovijem delu dobila adekvatnu zamenu.

 

U filmu “Isterivači duhova: Nasleđe” samohrana majka i njeno dvoje dece prinuđeni da napuste svoj dom i presele se u oronulu kuću na farmi u Samervilu u američkoj državi Oklahomi. To imanje je pripadalo njihovom pokojnom dedi dr Igonu Spengleru, jednom od isterivača duhova iz prva dva dela ove paranormalne sage.

 

Kada serija neočekivanih zemljotresa zastrese njihov kraj i čudne stvari počnu da se dešavaju u lokalnom zatvorenom rudniku, deca odlučuju da potraže objašnjenje za ove neobične fenomene u arhivi njihovog deke. Nakon što otkriju da je posedovao neobično vozilo i oružje, upustiće se i oni u neverovatnu avanturu i borbu protiv paranormalnog. Uslediće niz preokreta i iznenađenja za sve!

 

Glavne uloge u filmu tumače Mekena Grejs (Captain Marvel, Annabelle Comes Home), Keri Kun (The Leftovers), Fin Volfhard (Stranger Things, IT) i Pol Rud (Avengers: Endgame) i Eni Pots (Toy Story 4).

 

Film će biti pušten u bioskope širom Srbije 25. decembra.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište