fbpx

header

Idealno za vikend: Ćebe, topla čokolada i „Netflix i čil“

Kako nam vikend ponovo kuca na vrata, to može značiti samo jednu stvar, novi spisak preporuka za striming. Bez obzira da li ste raspoloženi za sesiju gledanja TV-a ili opušteno filmsko veče, ovde možete naći nešto što će vas sigurno zainteresovati.

 

Kada je reč o filmovima, možete da gledate novi biografski film „King Richard“ koga igra glumac Vil Smit na HBO Max-u. U međuvremenu, na Netflix-u, tu je film „tick, tick…BOOM“, ali ako se već osećate praznično, tu je i novi film „Princess Switch“.

 

Što se tiče novih serija, tu „Cowboy Bebop“ na Netflix-u, kao i novi deo „Tiger king“.

 

Cowboy Bebop – Netflix

 

Popularni anime „Cowboy Bebop“ adaptiran je u igranu seriju koja je smeštena u 2071. godinu. Serija prati grupu lovaca na glave koji jure kriminalce na svemirskom brodu Bebop. Džon Čo glumi Spajka Špigla, Mustafa Šakir je Džet Blek, a Danijela Pineda je Fej Valentin. Svih 10 epizoda je sada dostupno za strimovanje

 

 

tik, tik…BOOM! – Netflix

 

Lin-Manuel Miranda debituje kao reditelj sa „tik, tik…BOOM!“ koji je zasnovan je na istoimenom poluautobiografskom mjuziklu. Endrju Garfild glumi Džonatana Larsona, pisca Pulicerove nagrade. On je na pragu svog 30. rođendana, te se bori sa svakodnevnicom brzog života u Njujorku. Aleksandra Šip, MJ Rodrigez i Vanesa Hadžins takođe glume u ovom filmu.

 

 

The Princess Switch 3: Romancing the Star – Netflix

 

Serija „Princess Switch – Romancing the Star“, je treći deo višestruke franšize koju vodi Vanesa Hadžins, a koju možete pogledati na Netflix-u. U filmu se kraljica Margaret (Hadžens) i princeza Stejsi (takođe Hadžens) udružuju sa Margaretinom rođakom lejdi Fionom (Hadžens, ponovo) da bi preuzeli neprocenjivu relikviju, ni manje ni više iz Vatikana, koja je ukradena iz palate. Srećom, Fionin bivši dečko (Remi Hi) je osramoćeni bivši istražitelj Interpola koji sada vodi svoju privatnu firmu za obezbeđenje.

 

 

Tiger King, sezona 2 – Netflix

 

Pandemijski hit vraća se na velika vrata za drugu sezonu na Netfliksu – koja se sastoji od pet epizoda, a nastavlja se tamo gde smo stali prošle godine sa Džoom Egzotikom i kompanijom. Džo je i dalje u zatvoru, a u toku je kampanja za predsedničko pomilovanje Donalda Trampa. Obnovljeno je interesovanje za nestanak muža Kerol Beskin, dok je Džef Lou, koji je preuzeo dužnost vlasnika zoološkog vrta od Džoa. Takođe se u serijalu pojavljuje i osnivač „Wildlife in Need“ Tim Stark.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište