fbpx

header

„Gučijevi“ uskoro u bioskopima: Lejdi Gaga briljirala u filmu o modnoj imperiji (VIDEO)

Nakon neočekivano dobrih kritika za glumu u filmu „Zvezda je rođena“, Lejdi Gaga se našla u novom glumačkom izazovu, dugonajavljivanoj biografsko-kriminalističkoj drami „Gučijevi“ („The house of Gucci“), rađenom po uzoru na istinite događaje.

 

Gaga opet glumi glavnu žensku ulogu Patricije Ređani, optužene za ubistvo supruga Mauricija Gučija, italijanskog biznismena i vlasnika modne kuće Guči.

 

Radnja filma smeštena je u 1995. godinu, a sniman je od februara do aprila 2021. godine na više lokacija u Italiji. Već sada postoje pozitivne prognoze po pitanju osvajanja Oskara.

 

Scenario za film rađen je po uzoru na istoimenu knjigu Sare Gaj Forder, koja je savršeno opisala dešavanja u porodičnom carstvu, kojim po svemu sudeći vlada jedna žena – britke inteligencije, osoba bez skrupula i neverovatne lepote i šarma.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Od početka do kraja film je ispunjen misterioznim zapletima i raspletima, a ljubitelji modnih detalja uživaće u kreacijama i kostimima koji i danas nisu izgubili na svojoj atraktivnosti.

 

Ovo nije samo film o jednom od najvećih i najpopularnijih svetskih modnih brendova, već priča o pojedincima koji nisu birali sredstva za ostvarenje ciljeva.

 

Mnogi unapred pripisuju veliki uspeh filmu zbog skupa legendarnih glumaca na jednom mestu, koji su, ili bili u trci, ili već dobili najprestižniju glumačku nagradu “Oskar”. Međutim, ne biste ih odmah prepoznali jer je kostimografija odlično odrađena. Ispred kamera su se našli i Lejdi Gaga (Patricija Ređijani), Adam Drajver (Mauricijo Guči), Džared Leto, Džeremi Ajrons, Selma Hajek i fenomenalni Al Paćino.

 

Film će biti objavljen 24. novembra 2021. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je premijera u Srbiji zakazana za 25. novembar 2021.

 

U nastavu teksta pogledajte trejler za film “Gučijevi”:ž

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište