fbpx

header

Filmski vikend na Sava Promenadi u znaku drame i misterije

film

Filmski vikend na Sava Promenadi! Dva velika filmska hita, „Кazablanka“ i „Ubistvo u Orijent ekspresu“, emitovaće se ovog vikenda ispred Galerije u okviru Admiral Open Air Cinema.

 

Volite li klasične filmske drame sa primesama romantike? Ljubitelj ste filmova u crno-beloj produkciji? Čitali ste Agatu Кristi i čuli ste za legendarnog detetkiva Herkula Poaroa? Ukoliko je vaš odgovor na ova pitanja potvrdan, onda ovog petka i subote morate obavezno doći ispred Galerije, jer vas u predivnom ambijentu bioskopa pod vedrim nebom čekaju dva velika filmska hita u kojima ćete sigurno uživati.

 

Prvog dana sedmog filmskog vikenda u okviru Admiral Open Air Cinema, u petak, 29. jula, na velikom platnu na Sava Promenadi emitovaće se, prema oceni IMDb-a, jedan od 250 najboljih filmova svih vremena, holivudski klasik i kultna romantična drama sa Hemfrijem Bogartom i Ingrid Bergman u glavnim ulogama – „Кazablanka“.

 

Drugi dan, subota, 30. jul, rezervisan je za ljubitelje detektivskih romana Agate Кristi, koji će na zelenom platou ispred ulaza 4 u Galeriju moći da pogledaju mistični triler film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ u kome čuveni detektiv Herkul Poaro pokušava da razreši jednu od najuzbudljivijih misterija svih vremena.

 

Mnoštvo je dobrih razloga da tople letnje večeri provedete gledajući najkvalitetnije filmove udobno smešteni u ležaljkama i lazy bag-ovima. Instalirajte aplikaciju „Listen Everywhere“ za uživanje u najboljem zvuku, ponesite slušalice sa sobom i prepustite se magiji velikog filmskog platna.

 

Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, dok će sve projekcije u okviru Admiral Open Air Cinema biti emitovane sa početkom u 21.30. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište