fbpx

header

Film Zlatni dečko pogledao rekordan broj gledalaca za 10 dana

film-Zlatni-dečko-2022

Beogradska premijera bila je rasprodata na čak dve lokacije. Time je zabeležen veliki uspeh debitantskog ostvarenja, film „Zlatni dečko“ Ognjena Jankovića.

 

Film „Zlatni dečko“ velikom brzinom puni bioskopske sale, te ga je za samo 10 dana pogledalo 100.000 gledalaca.

 

Nakon uspešne premijere film „Zlatni dečko“ pobrao je samo pozitivne kritike stručne javnosti. Brojna publika je sa velikim oduševljenjem prepoznala ovo uzbudljivo ostvarenje koje je mnogo više od filma o sportu.

 

Autorska ekipa na čelu sa rediteljem Ognjenom Jankovićem na filmsko platno je donela priču o Denisu Markoviću. Mladi fudbaler prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji dnevno zarađuje milone.

 

Priču o „najbitnijoj sporednoj stvari na svetu“ osmislila je grupa scenarista: Aleksa Ršumović, Vuk Ršumović i Ognjen Janković.

 

Surov svet profesionalnog sportiste dočarali su Denis Murić u glavnoj ulozi. U ostalim ulogama tu su i Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i drugi.

 

Produkcijska kuća Fantastika Film Studio u saradnji sa Filmskim Centrom Srbije i Telekomom Srbija stoje iza ovog originalnog filmskog projekta.

 

Film nastavlja redovnu bioskopsku distribuciji širom zemlje i regiona.

 

U okviru ciklusa „Gnevni filmovi“ u Domu omladine biće održana tribina o novom srpskom filmu „Sva iskušenja Zlatnog dečka“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište