fbpx

header

Peti nastavak filma “Vrisak” u bioskopima od 13. januara

film-vrisak-u-bioskopima

Ovo je očigledno godina povratka filmskih klasika kojih se svi sećamo sa kraja devedesetih i početka dvehiljaditih. Nakon prikazanog četvrtog dela Matriksa, sada u bioskope opet dolazi i čuveni “Vrisak”. Poznati “Goustfejs“ pojaviće se u petom nastavku od 13. januara u domaći bioskopima.

 

Film „Vrisak“ (eng, „Screem“) američka je horor franšiza koja je do sada izdala četiri slešer filma, a peti deo za tri dana dolazi u naše bioskope.

 

Ves Krejven, reditelj prva četiri dela „Vriska“, preminuo je 2015. godine, pa se u petom delu za režiserskim kormilom našli Met Betineli-Olpin i Tajler Džilet.

 

Filmska kuća „Paramount“, predstavila je novi trejler, na čijem se početku pojavljuje prepoznatljiva scena koju smo gledali u prvom delu “Vriska” 1996. godine. Umesto glumice Dru Barimor, u novom nastavku glumiće mlada glumica Džena Ortega.

 

Na samom početku kratkominutnog tizera može se videte devojka koja je sama u kući kako se javlja na telefon. Sa druge strane linije može se začuti pitanje: “Da li želiš da započnemo igru”. Na ovaj način jeziva avantura počinje.

 

U najnovijem ostvarenju poznatog horor filma  pojavljuju se mladi glumci, a od starijih koji su glumili u prethodnim delovima filma tu su Ii dalje: Kortni Koks i Dejvid Arket. Pored njih u filmu će se pojaviti Džek Džek, Melisa Barera, Dilan Mine, i drugi.

 

Dvadeset pet godina nakon što je niz brutalnih ubistava šokirao tihi grad Vudsboro, novi ubica je navukao Goustfejs masku i počinje da ganja grupu tinejdžera kako bi oživeo tajne iz smrtonosne prošlosti grada.

 

U nastavku teksta pogledajte trejler za peti deo popularnog filma:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište