fbpx

header

Film „Prihvati ili odbij“: Delo o posledicama izazova

Prihvati-ili-odbij-film-2022

Dugometražni igrani film „Prihvati ili odbij“ govori o tome kako naizgled bezazleno prihvatanje raznih sajber igara i izazova može da dovede do brojnih posledica.

 

Film je delo 24-godišnjeg Nišlije Božidara Pešića. Bioskopska premijera zakazana je za leto ove godine.

 

Priprema filma traje od 2020. godine, a snimanje je završeno prošlog septembra. Pešić je inače televizijski režiser. On kaže da se snimanje odvijalo na više lokacija u Nišu, kao i da je reč o scenariju američkog tipa.

 

Prihvati-ili-odbij-film-2022

Ekipa na filmu

 

Želeo je da srpsku kinematografiju osveži drugačijom vrstom trilera.

 

– Napeti triler „Prihvati ili odbij“ ima za cilj da skrene pažnju publike na to koliko naizgled bezazleno prihvatanje raznih sajber igara, izazova, druženja i korišćenja raznih sajtova sa neprovenih izvora može neočekivano da zakomplikuje živote, ostavi trajne posledice i čak dovede do tragičnih ishoda – kaže Pešić.

 

Iako su mnogi trejler filma uporedili sa serijom „Squid game“, Pešić kaže da ideju nije tražio u njoj, već da je scenario nastao mnogo ranije.

 

Dodaje da je najpre ideja bila da film snimi telefonom. Međutim, glumačka ekipa se odrekla svojih honorara. Sav prihod od sponzora uložili su isključivo u kupovinu tehnike neophodne za produkciju filma.

 

Stigao je i trejler za film koji možete pogledati u nastavku.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište