fbpx

header

Film „Pas“: Neodoljiva komedija o čoveku i njegovom najboljem prijatelju

Film "Pas"

Oni koji svoj životni prostor dele sa četvoronožnim ljubimcima, dobro znaju koliko ljubavi, sreće i radosti proizilazi iz igranja sa njima, ne zovu ih bez razloga “najboljim prijateljima čoveka”.

 

Ipak, njihovi vlasnici dobro znaju za one epizode kada se umiljata stvorenja pretvaraju u prave napasti. Ukoliko ste se poistovetili, sigurno će vam se dopasti komedija koja uskoro stiže u domaće bioskope.

 

17. marta u bioskopske sale stiže film “Pas”, rediteljski debi Rid Kerolin i Čening Tejtuma, koji je pored psa i vodeća uloga u filmu.

 

U središtu radnje nalazi se bivši vojni rendžer Brigs, kome je dodeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova misija je transportovati psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali vojničkoj sahrani.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)

 

Njihovo putovanje nateralo ih je na jedan poseban suživot u kom definitivno ne ide u prilog izvanredno ponašanje „dlakavog demona” koji je u tom periodu izazvao nekoliko neverovatnih situacija. Upravo to je Brigsa gurnulo do njegovih krajnjih granica, ali i nateralo da malo preispita sebe i novi odnos sa svojim psećim saputnikom.

 

Film je do sada dobio pregršt pozitivnih kritika, a 48 miliona dolara, naspram početnog budžeta od 15 miliona.
U nastavku teksta pogledajte trejler za film „Pas“:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište