fbpx

header

Izašao trejler serije o prvim damama SAD

Mišel Obama, Beti Ford i Elenor Ruzvelt – su tri najuticajnije prve dame Amerike koje su se našle u središtu istorijske drame „The first lady“, za koju je sada izašao i prvi trejler.

 

Trejler za seriju, koji je režirala Suzan Ber, već prvog dana pogledalo je 400. 000 gledalaca, a sudeći po brojkama interesovanje za život prvih dama Sjedinjenih Američkih Država je ogromno.

 

U seriji se radi o američkom vođstvu kroz objektiv prvih dama tokom mandata njihovih supruga. Prodire duboko u lični i politički život žena predsednika Amerike, od njihovih putovanja, porodičnog života i političkih stavova koji menjaju svet.

 

Viola Dejvis glumi Mišel, Mišel Fajfer tumači Beti Ford, a Džilijan Anderson je Elenor Ruzvelt, a sve tri glumice koje su tumačile likove prve dame napravile su zapanjujuće transformacije.

 

 

Dejvis je za strane medije otkrila detalje o pripremama koje je prošla da bi prikazala Mišel, koju je imala prilike i lično da upozna:

 

„Počela sam prošle godine… Imala sam privilegiju i čast i blagoslov da mogu da razgovaram s njom i naravno pročitam njenu knjigu, pogledam njen dokumentarac, svaki video“, rekla je i dodala: „Ona je jedna od onih žena i ljudi koji žive životom većim od sebe i nadam se da ću to poštovati.“

 

U seriji takođe glume i Dakota Faning kao Suzan Ford, Džudi Grir kao Nensi Hou, Ris Vejkfild kao Dik Čejni, Regina Tejlor kao Marian Šilds Robinson, Lili Rejb kao Lorena Hikok i mnoge druge kao ključne osobe.

 

Premijera serije koja je već sada izazvala veliko interesovanje zakazano je za 17. mart na televizijskoj mreži „Showtime“.

 

U nastavku teksta pogledajte kako izgleda trejler za seriju “The first lady”:

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište