fbpx

header

Izašao trejler serije o prvim damama SAD

Mišel Obama, Beti Ford i Elenor Ruzvelt – su tri najuticajnije prve dame Amerike koje su se našle u središtu istorijske drame „The first lady“, za koju je sada izašao i prvi trejler.

 

Trejler za seriju, koji je režirala Suzan Ber, već prvog dana pogledalo je 400. 000 gledalaca, a sudeći po brojkama interesovanje za život prvih dama Sjedinjenih Američkih Država je ogromno.

 

U seriji se radi o američkom vođstvu kroz objektiv prvih dama tokom mandata njihovih supruga. Prodire duboko u lični i politički život žena predsednika Amerike, od njihovih putovanja, porodičnog života i političkih stavova koji menjaju svet.

 

Viola Dejvis glumi Mišel, Mišel Fajfer tumači Beti Ford, a Džilijan Anderson je Elenor Ruzvelt, a sve tri glumice koje su tumačile likove prve dame napravile su zapanjujuće transformacije.

 

 

Dejvis je za strane medije otkrila detalje o pripremama koje je prošla da bi prikazala Mišel, koju je imala prilike i lično da upozna:

 

„Počela sam prošle godine… Imala sam privilegiju i čast i blagoslov da mogu da razgovaram s njom i naravno pročitam njenu knjigu, pogledam njen dokumentarac, svaki video“, rekla je i dodala: „Ona je jedna od onih žena i ljudi koji žive životom većim od sebe i nadam se da ću to poštovati.“

 

U seriji takođe glume i Dakota Faning kao Suzan Ford, Džudi Grir kao Nensi Hou, Ris Vejkfild kao Dik Čejni, Regina Tejlor kao Marian Šilds Robinson, Lili Rejb kao Lorena Hikok i mnoge druge kao ključne osobe.

 

Premijera serije koja je već sada izazvala veliko interesovanje zakazano je za 17. mart na televizijskoj mreži „Showtime“.

 

U nastavku teksta pogledajte kako izgleda trejler za seriju “The first lady”:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište