fbpx

header

Film “Brzina metka”: Bred Pit u komičnom akcionom trileru

Film "Brzina metka"

Akcioni spektakl „Brzina metka“ premijerno će biti prikazan u sredu, 3. avgusta 2022, u nekoliko bioskopa, a dan kasnije biće na redovnim repertoarima.

 

Akcioni spektakl „Brzina metka“ stiže u naše bioskope

 

Film "Brzina metka"

Foto: promo

 

Za ovaj film “Brzina metka” zaslužan je reditelj Dejvid Linč, a fanovi akcionih trilera biće u prilici da na velikim platnima gledaju spektakularnu vožnju kroz moderni Japan najbržim vozom.

 

Film "Brzina metka"

Foto: promo

 

Bred Pit glumi ubicu koji pokušava da mirno radi svoj posao u komičnom akcionom trileru.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cineplexx Palas (@cineplexxpalas)

 

-Previše njegovih nedavnih poslova je otišlo u pogrešnom smeru i on počinje da misli da je jedina stvar koja je zajednička svim tim poslovima on. Ubeđen je da je doneo lošu sreću u svaki aspekt svog života… Smatra da je to uticalo na njegov rad i pokušava da pronađe način da to preokrene na miran način – rekao je Bred Pit.

 

Sudbina, međutim, možda ima druge planove, pošto ga najnovija misija stavlja na kurs sudara sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta – svi sa povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima – u najbržem vozu na svetu.

 

Film “Brzina metka” je snimljen po japanskom romanu „Maria Beetler“ autora Кotara Isake, a prikazuje sedam ubica koji se istovremeno nalaze u brzom vozu, koji putuje iz Tokija za Maorioku.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište