fbpx

header

Film „Aleja noćnih mora” u bioskopima od 20. januara

Čuveni meksički reditelj Giljermo del Toro okupio je sjajnu glumačku ekipu u psihološkom trileru “Aleja noćnih snova”, koji je rađen po istoimenom romana Vilijama Lindzija Grešama iz 1946. godine, koji će domaća publika imati prilike da vidi od 20. januara u bioskopima.

 

U filmu se našla prava plejada holivudskih glumaca: Bredli Kuper, Kejt Blančet, Toni Kolet, Vilem Dafo, Ričard Dženkins, Runi Mara, Ron Perlman, Meri Stinberdžen i Dejvid Stratern.

 

„Napisao sam ulogu Klema Houtlija za Viljema Defoa, kao i tajnovitu psihijatricu za Kejt Blanšet, Leonardo DiKaprio je bio prvobitno zamišljen da glumi Stentona Karlajla, ali nismo mogli da uskladimo rasporede snimanja. Bredli Kuper je Stenton Karlajl iz moje mašte – magnetski privlačan sa dozom ludila u sebi“, objašanjava Giljermo Del Toro.

 

Iako po svom nazivu deluje da je radnja za film domaštana, ideja je kranje realistična, a govori o psihološkim igrama i ljudskim odnosima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nightmare Alley (@nightmarealleyfilm)

 

Glavni lik filma je ambiciozni radnik u cirkusu koji ima sposobnost da samo sa par reči izmanipuliše bilo koga. Zavodi psihoterapeutkinju za koju se ispostavlja da je mnogo opasnija od njega.

 

Filmski kritičari predviđaju su da je ovo jedna od najboljih uloga Bredlija Kupera, koji je od romantičnih filmova došao do krimi drame, a filmu takođe predviđaju i nekoliko Oskara.

 

„Ponosan sam što sam deo ovog filma. Ljudi su se baš žrtvovali i uložili mnogo vremena i truda u ovaj projekat. Veoma je teško objasniti o čemu je tačno film, jer on postavlja više pitanja nego što daje odgovora. Naročito lik kog ja igram, stvoren je da u njega publika projektuje svoje želje i tokom celog filma on ne otkriva mnogo, sve do samog kraja“, istakao je Bredli Kuper.

 

U nastavku teksta pogledajte trejler za film „Aleja noćnih mora“:

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište