fbpx

header

Džerard Batler će vas oduševiti u akciji “Iza rešetaka”

Ukoliko volite krvave akcije, prošarane mračnim humorom, onako kako to radi Quentin Tarantino, u bioskope uskoro jedno baš takvo ostvarenje .

 

Film “Iza rešetaka” nikako nije rimejk istoimenog filma u kom je Silvester Stallone, iako je reditelj Joe Carhanan upravo sa njim želeo da snimi novu verziju kulta “Dead wish”, da bi to na kraju napravili Eli Roth i Bruce Willis („Osvetnik“).

 

Film je u sve bioskope u Beogradu stigao 25. novembra i posebno je obradovao ljubitelje akcijanja.

 

Teodora Murretta svi žele ubiti, a on u želji da se sakrij u zatvor kako bi pobegao od smrti moli policajce da ga uhapse. Teddy sam sebe smešta “iza rešetaka”, kada je s leđa udario policajku Valerie Young (Alexis Lounder). Međutim, tu rasplet tek počinje.

 

Foto: Youtube/printscreen

 

Za Murrettom stiže plaćeni ubica Bob Viddick, netipični „opasan momak”, (Gerard Butler). On glumi da je mrtav-pijan za volanom kako bi ga zbog opasne vožnje u alkoholisanom stanju strpali iza rešetaka, gde će i završiti, u ćeliju nasuprot Teodorove.

 

Policijska stanica skriva bar jednog pokvarenog policajca koji je u kontaktu sa mafijom (Jeff Daniels) i naći će se pred napadom psihopatopatskog plaćenog ubice zvanog Lamb ( Toby Huss), Viddickove konkurencije, koji takođe želi da usmrti Murretta, a između svih njih se nalazi Valerie, u želji da sprovede zakon u delo.

U nastavku teksta pogledajte trejler za film “Iza rešetaka”:

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište