fbpx

header

Džerard Batler će vas oduševiti u akciji “Iza rešetaka”

Ukoliko volite krvave akcije, prošarane mračnim humorom, onako kako to radi Quentin Tarantino, u bioskope uskoro jedno baš takvo ostvarenje .

 

Film “Iza rešetaka” nikako nije rimejk istoimenog filma u kom je Silvester Stallone, iako je reditelj Joe Carhanan upravo sa njim želeo da snimi novu verziju kulta “Dead wish”, da bi to na kraju napravili Eli Roth i Bruce Willis („Osvetnik“).

 

Film je u sve bioskope u Beogradu stigao 25. novembra i posebno je obradovao ljubitelje akcijanja.

 

Teodora Murretta svi žele ubiti, a on u želji da se sakrij u zatvor kako bi pobegao od smrti moli policajce da ga uhapse. Teddy sam sebe smešta “iza rešetaka”, kada je s leđa udario policajku Valerie Young (Alexis Lounder). Međutim, tu rasplet tek počinje.

 

Foto: Youtube/printscreen

 

Za Murrettom stiže plaćeni ubica Bob Viddick, netipični „opasan momak”, (Gerard Butler). On glumi da je mrtav-pijan za volanom kako bi ga zbog opasne vožnje u alkoholisanom stanju strpali iza rešetaka, gde će i završiti, u ćeliju nasuprot Teodorove.

 

Policijska stanica skriva bar jednog pokvarenog policajca koji je u kontaktu sa mafijom (Jeff Daniels) i naći će se pred napadom psihopatopatskog plaćenog ubice zvanog Lamb ( Toby Huss), Viddickove konkurencije, koji takođe želi da usmrti Murretta, a između svih njih se nalazi Valerie, u želji da sprovede zakon u delo.

U nastavku teksta pogledajte trejler za film “Iza rešetaka”:

 

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište