fbpx

header

Poslednji film o Džejms Bondu sa Danijelom Krejgom pomešao osećanja publike

Najnoviji nastavak serije špijunskih filmova o Džejms Bondu uveliko se prikazuje u bioskopskom salama širom Beograda, a utisci i emocije gledalaca umnogome su pomešane.

 

Oduševljenje glumačkim sposobnostima Danijela Krejga u akcionim filmovima ni ovoga puta nije izostalo, ali vest da će ovo za njega biti peti i poslednji put da glumi tajnog agenta 007, mnogo je razočarala ljubitelje Krejgovog tumačenja Bondovog lika.


Film „Nije vreme za umiranje“ 25. je nastavak u seriji filmova o Džejms Bondu, a slavni britanski glumac uspeo je da nedodirljivom agentu 007 doda malo emocija, ranjivosti, pa čak i sposobnost da se zaljubi.

 

Posle četiri filma iz ovog serijala – „Kazino Rojal“, „Zrno utehe“, „Skajfol“ i „Spektra“ poslednji put ćemo gledati Krejga kao Džejmsa Bonda u filmu ,,Nije vreme za umiranje“, čiji detalji će se otkriti na Bond večeri posle 18 meseci odlaganja filma.

 

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

 

Svoje uloge ponavljaju Lea Sedu, Ben Višo, Naomi Haris, Rori Kinir, Džefri Rajt, Kristof Valc i Rejf Fajns, kojima se pridružuju Rami Malek, Lašana Linč, Ana de Armas, Dali Bensalah, David Densik i Bili Magnusen kao novi likovi.

 

 

Krejg je za radio BBC 5 na crvenom tepihu rekao da je ova uloga bila „neverovatno važna za kinematografiju i istoriju, i teret toga je bio neko vreme na mojim plećima. Imao sam neverovatnu sreću “.

 

Kazao je i da pre godinu dana nije mogao da zamisli da će doći do premijere, i da sada oseća ogromno olakšanje što je u Rojal Albert holu u Londonu, gde je premijera održana.

 

Podsetimo, svetska premijera poslednjeg filma o Džejm Bondu sa Danijelom Krejgom odlagana je godinu i po dana zbog globalne pandemije koronavirusa.


close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište