fbpx

header

Poslednji film o Džejms Bondu sa Danijelom Krejgom pomešao osećanja publike

Najnoviji nastavak serije špijunskih filmova o Džejms Bondu uveliko se prikazuje u bioskopskom salama širom Beograda, a utisci i emocije gledalaca umnogome su pomešane.

 

Oduševljenje glumačkim sposobnostima Danijela Krejga u akcionim filmovima ni ovoga puta nije izostalo, ali vest da će ovo za njega biti peti i poslednji put da glumi tajnog agenta 007, mnogo je razočarala ljubitelje Krejgovog tumačenja Bondovog lika.


Film „Nije vreme za umiranje“ 25. je nastavak u seriji filmova o Džejms Bondu, a slavni britanski glumac uspeo je da nedodirljivom agentu 007 doda malo emocija, ranjivosti, pa čak i sposobnost da se zaljubi.

 

Posle četiri filma iz ovog serijala – „Kazino Rojal“, „Zrno utehe“, „Skajfol“ i „Spektra“ poslednji put ćemo gledati Krejga kao Džejmsa Bonda u filmu ,,Nije vreme za umiranje“, čiji detalji će se otkriti na Bond večeri posle 18 meseci odlaganja filma.

 

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

 

Svoje uloge ponavljaju Lea Sedu, Ben Višo, Naomi Haris, Rori Kinir, Džefri Rajt, Kristof Valc i Rejf Fajns, kojima se pridružuju Rami Malek, Lašana Linč, Ana de Armas, Dali Bensalah, David Densik i Bili Magnusen kao novi likovi.

 

 

Krejg je za radio BBC 5 na crvenom tepihu rekao da je ova uloga bila „neverovatno važna za kinematografiju i istoriju, i teret toga je bio neko vreme na mojim plećima. Imao sam neverovatnu sreću “.

 

Kazao je i da pre godinu dana nije mogao da zamisli da će doći do premijere, i da sada oseća ogromno olakšanje što je u Rojal Albert holu u Londonu, gde je premijera održana.

 

Podsetimo, svetska premijera poslednjeg filma o Džejm Bondu sa Danijelom Krejgom odlagana je godinu i po dana zbog globalne pandemije koronavirusa.


close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište