fbpx

header

Džejmi Foks i Snup Dog u novom Netfliksovom filmu

snup-dog-dzejmi-foks-day-shift-2022

Netfliks je objavio prvi trejler za svoj novi film „Day Shift“. U pitanju je akcioni film sa elementima horora. Glavne likove u filmu tumače Džejmi Foks, Dejv Franko i poznati reper Snup Dog.

 

Foksu je poverena uloga Rida, porodičnog čoveka koji se na sve načine trudi da pruži dobar život svojoj ženi i ćerki. On je zvanično zaposlen kao čistač bazena u Los Anđelesu, ali to nije zaista njegov pravi posao. Rid, naime, zarađuje svoj dohodak kao lovac i ubica vampira, koji radi za Međunarodni sindikat lovaca na vampire.

 

„Day Shift“ je rediteljski debi Dž. Dž. Perija, a scenario filma napisao je Šej Haten. Haten je do sada radio filmove „John Wick 3 & 4“, „Army of the Dead“. Glavni producent je Čed Stahelski, koji je odgovoran za filmsku sagu o plaćenom ubici Džonu Viku.

 

Sa ovakvom ekipom ispred i iza kamere, Snup Dog i Džejmi Foks, ne sumnjamo da će „Day Shift“ postati novi hit Netfliksa. Dok čekate datum izlaska ovog filma, pogledajte njegov prvi trejler, koji obećava uzbudljivo filmsko iskustvo. Film izlazi 12. avgusta.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište