fbpx

header

Duh filma „Barbie“ savršeno prikazuju nove fotke

film-barbie-moda-2022

Margo Robi i Rajan Gosling snimljeni su zajedno na setu njihovog novog filma „Barbie“. Margo tumači lik popularne lutke, dok Rajan glumi njenog partnera Kena.

 

Nakon prve fotografije sa seta, gde je par snimljen u kaubojskom izdanju, sada su se pojavile nove. Ove fotografije govore da su Margo i Rajan idealni izbori za ove uloge.

 

 

Robi je poznata po ostvarenjima „Ja, Tonya“, „Red otpisanih“, „Bilo jednom u Holivudu…“, „Tarzan“, „Vuk sa Vol Strita“. Gosling se proslavio filmovima „La La Land“, „Blade Runner“, „Blue Valentine“, „Drive“…

 

Barbi i Kena su fotografi ulovili na plaži u Venis Biču u Los Anđelesu. Deluje da su odlično oživeli slavne lutke jer je već na prvi pogled jasno o kome se radi. Međutim, Goslinga nije baš lako shvatiti ozbiljno u ovom izdanju. S druge strane, Margo zrači i u ružičastim helankama i šarenom trikou.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cinematologist (@cinematologist_)

 

Glumica je pre snimanja filma rekla kako se veseli ovoj ulozi jer se nada da će moći pozitivno da utiče na decu i na publiku širom sveta.

 

– Barbi je omogućila dečacima i devojčicama da se zamisle u raznim ulogama od princeze do predsednika države – izjavila je Margo.

 

Film „Barbie“ bi trebalo da bude objavljen u julu 2023. godine. Režira ga Greta Gervig, koja je ranije govorila o da joj je čast što će raditi na ovakvom filmu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendra Dawn (@_cringedra)

 

– Igranje sa Barbi lutkom podiže samopouzdanje, radoznalost i komunikaciju tokom celog detetovog puta ka samootkrivanju. Velika mi je čast da preuzmem ovu ulogu i produciram film za koji verujem da će imati izuzetno pozitivan uticaj na decu i publiku širom sveta – rekla je Gervig.

 

Zvezdama Margo i Rajanu će se pridružiti i glumci Vil Ferel, Kejt Mekinon, Simu Liu i Sirša Ronan.

 

Od 1959. godine, lutka Barbi se pojavila u više od 200 raznih zanimanja. Zahvaljujući uspešnoj reklami postala je najpopularnija igračka među devojčicama.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište