fbpx

header

Da li se Džoni Dep vraća u franšizu „Pirati sa Kariba“?

džoni-dep-jack-sparrow-2022

Glumac Džoni Dep je trenutno u sporu sa bivšom suprugom Amber Herd tačnije, u toku je javno suđenje. Dep je Herd, da podsetimo, tužio za klevetu.

 

Naime, Dep je igrao kapetana Džeka Speroua u prvih pet nastavaka filma, debitujući u filmu „Prokletstvo crnog bisera“ 2003. godine.

 

Izvršna direktorka Diznijeve produkcije Tina Njuman dala je svoje svedočenje krajem nedelje, u unapred snimljenom videu. Njuman je bila upitana da li će se Džoni Dep vratiti za predstojeći nastavak, koji je trenutno u izradi.

 

– Ne znam na ovaj ili onaj način, njihova odluka ne spada u moje poslovne obaveze – rekla je Njumanova odgovorivši na pitanje da li postoje planovi da se glumac pojavi u Piratima sa Kariba 6.

 

Njuman je potvrdila da je projekat u razvoju, ali nije mogla da ponudi više informacija o nastavku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

 

Izvršna direktorka je takođe bila upitana da li je znala da li je neki donosilac odluka u korporaciji ikada rekao da ne razmatraju Depa za moguće uloge zbog Herdovog dela iz 2018. godine. Ona je samo kratko odgovorila sa „ne“ pre nego što je okončana njena izjava.

 

Ranije ove nedelje, holivudski producent Džeri Brukhajmer je, čini se, odbacio glumčev povratak u franšizu. Brukhajmer je otkrio da su se umesto toga okrenuli ka Margot Robi.

 

Dep je debitovao kao kapetan Džek Sperou u „Piratima sa Kariba: Prokletstvo crnog bisera“ 2003. godine. Potom je ponovio svoju ulogu u nastavcima „Škrinja mrtvaca“ (2006), „Na kraju sveta“ (2007), „Na čudnim plimama“ (2011) i „Salazarova osveta“ (2017).

 

Navodno je franšiza ostvarila zaradu od 4,5 milijardi dolara širom sveta. Navodi se da je samo Dep za to vreme zaradio 300 miliona dolara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište