fbpx

header

Branka Katić rame uz rame sa Rejfom Fajnsom: Treći deo špijunske sage “Kingsman” uskoro u bioskopima

Nije neobično da naši talentovani glumci zaigraju u stranim filmovima sa najpopularnijim svetskim zvezdama. Mi definitivno imamo šta da ponudimo filmografiji, a ovog puta na crtu čuvenom Rejfu Fajnsu stala je i Branka Katić.
Ukoliko ste ljubitelji filmske formule koja ubraja interesantne sprave, humor, akciju, ali i elemente fantastike, uskoro se u bioskopima pojavljuje film u kom kadar dele Fajns i naša glumica.
„Mi smo prva nezavisna obaveštajna agencija. Prefinjeni, ali brutalni. Civilizovani, ali nemilosrdni“, ovim rečima u najnovijem trejleru za film „The King’s Man: Početak“ glas glavnog glumca Rejfa Fajnsa nagoveštava napet nastavak voljene franšize Kingsmen, čiji je bioskopski početak predviđen za 23. decembar!

Foto: Youtube/printscreen

Film je špijunska akciona avantura 20th Century Studios-a, nastao na osnovu adaptacije stripa, koja nas vraća u period Prvog svetskog rata.
Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek moraće da se utrkuje s vremenom kako bi ih zaustavio.
Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namerama i plemenitim ljudima. Pitanje je – da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili oholosti?

Snimljen pod rediteljskom palicom Metjua Vona u trećem delu se dublje istražuje mit o nastanku čuvene tajne špijunske družine:
„Ovaj film je zapravo priča o nastanku. Ovo je osnova franšize “Kingsman“, istakao je reditelj i scenarista filma Metju Von.

Foto: Youtube/printscreen

Pored Branke Katić, glumačko umeće prikazaće i prepoznatljivi Metju Gud (Matthew Goode), Aron Tejlor-Džonson (Aaron Taylor-Johnson) i Džema Arterton (Gemma Arterton). U filmovima ove britansko-američke franšize dosadi nije bilo mesta, a kritičari širom sveta već najavljuju osvajanje velikog broja nagrada u oblasti kulture i filmske umetnosti.
Trejler za film možete pogledati u nastavku teksta:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište