fbpx

header

Bioskop iz bloka: Humanitarne projekcije filma „Vi idite, ja neću“

U Domu Kulture Studentski grad 12. aprila održaće se događaj humanitarnog karaktera “Bioskop iz bloka”, sa početkom u 20 časova.

 

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” traje već 16 godina, a sada se zalaže, uz vašu pomoć, da projekcijom filma “Vi idite, ja neću” pomogne socijalno-ugroženim porodicama, sa četvoro i više dece.

 

Film „Vi idite, ja neću“ reditelja Hadži-Aleksandra Đurovića je zasnovan na knjizi „Ljetopis Novog Kosovskog Raspeća“ mitropolita Amfilohija i otkriva nam neispričanu istinu o kosovsko-metohijskom stradanju srpskog naroda, njegovog verskog i kulturnog nasleđa kroz celu istoriju, a posebno 1998. i 1999. godine, sa osvrtom na porodičnu dramu nestalog Miloša Ćirkovića iz Bjelog Polja kod Peći.

 

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe od 2006. godine prikupila je preko 8 miliona evra i pomogla 2.900 porodica koje žive širom Balkana!

 

Kroz ideju “Trojka iz bloka” do sada je od 2012. godine organizovano više od 1.000 različitih turnira u gradovima širom sveta – na čak tri kontinenta!

 

“Trojka iz bloka” je do sada uz pomoć više od 50.000 takmičara prikupila preko 1.2 miliona evra.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Majsl Teler
Od štrebera do zavodnika: Kako je Majls Teler ukrao ženska srca u hit filmu “Top Gan – Maverik”
The-Real-McKenzies-Zappa-Barka-2022
The Real McKenzies na Zappa Barci
ellen-allien-barutana-2022
Berlinska tehno zvezda Ellen Allien u Barutani
wine-platz-fest-2022
Beogradska nedelja vina i Wine Platz Fest
dokumentarna-serija-o-kevinu-spejsiju-2022
Snima se dokumentarac o Kevinu Spejsiju

Pozorište