fbpx

header

Bioskop iz bloka: Humanitarne projekcije filma „Vi idite, ja neću“

U Domu Kulture Studentski grad 12. aprila održaće se događaj humanitarnog karaktera “Bioskop iz bloka”, sa početkom u 20 časova.

 

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” traje već 16 godina, a sada se zalaže, uz vašu pomoć, da projekcijom filma “Vi idite, ja neću” pomogne socijalno-ugroženim porodicama, sa četvoro i više dece.

 

Film „Vi idite, ja neću“ reditelja Hadži-Aleksandra Đurovića je zasnovan na knjizi „Ljetopis Novog Kosovskog Raspeća“ mitropolita Amfilohija i otkriva nam neispričanu istinu o kosovsko-metohijskom stradanju srpskog naroda, njegovog verskog i kulturnog nasleđa kroz celu istoriju, a posebno 1998. i 1999. godine, sa osvrtom na porodičnu dramu nestalog Miloša Ćirkovića iz Bjelog Polja kod Peći.

 

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe od 2006. godine prikupila je preko 8 miliona evra i pomogla 2.900 porodica koje žive širom Balkana!

 

Kroz ideju “Trojka iz bloka” do sada je od 2012. godine organizovano više od 1.000 različitih turnira u gradovima širom sveta – na čak tri kontinenta!

 

“Trojka iz bloka” je do sada uz pomoć više od 50.000 takmičara prikupila preko 1.2 miliona evra.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište