fbpx

header

Sandra Bulok i Čening Tejtum su zvezde komedije „Izgubljeni grad“

Sandru Bulok i Čejning Tejtuma od 29. marta imaćete prilike da gledate u domaćim bioskopima u avanturističkom filmu sa elementima romantične komedije “Izgubljeni grad”, a na redovnom bioskopskom repertoaru naći će se od 7. aprila.

 

Sandra Bulok tumači ulogu spisateljice Lorete Slejdž, koja među svoja četiri zida piše o ljubavnim pričama na egzotičnim lokacijama. Prava istina je da se Loretin život potpuno razlikuje od onoga o čemi piše, jer nije ni zaljubljena, niti posećuje egzotična mesta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UIP Movies PH (@uipmoviesph)

 

Glavni junak svih njenih knjiga je Adam (Čening Tejtum), koji je posvetio celi život, Dešu, koji godinama živi u mašti spisateljice. Tačnije on se nalazi na koricama njenih knjiga i daje svoj lik njenoj glavnoj muškoj ulozi iz knjige.

 

 

Na promotivnoj turneji za njenu novu knjigu, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder koji veruje da mu ona može pomoći da se dokopa blaga iz drevnog grada, opisanog u njenom romanu.

 

 

Alan, koji želi da dokaže da nije samo zgodni lepotan sa naslovnica, odlučuje da pokuša da je spasi i tako kreće njihova zajednička avantura u džungli.

 

Izgubljeni grad režirali su Aron i Adam Ni po scenariju na kome su radili zajedno sa Dejnom Foks i Orenom Uzilom. Sporedne uloge u filmu imaju Danijel Redklif, Peti Herison, Oskar Nunjez i Bred Pit.
U nastavku teksta pogledajte trejler za film “Izgubljeni grad”:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište