fbpx

header

Ako ste voleli „Lost“, serija „La Brea“ je pun pogodak

la-brea-serija-2022

Za ljubitelje kultne serije „Lost“ i sličnih misterioznih drama, FOX kanal spremio je seriju „La Brea“. Serija se premijerno prikazuje na ovom kanalu od 30. marta.

 

Epska avantura počinje kada se usred Los Anđelesa otvori ogroman krater, na mestu katranskih jama, poznatih kao La Brea i Bulevar Vilšir. U tom momentu povlači na stotine ljudi, vozila i zgrada, uključujući jedinstveni Muzej automobila Petersen, u svoje mračne dubine.

 

Oni koji su preživeli pad nalaze se u misterioznom i opasnom drevnom svetu gde moraju da se udruže kako bi opstali. U međuvremenu, ostatak sveta očajnički pokušava da shvati šta se dogodilo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DanielWarren (@daniellwarrenn)

 

Porodica Haris biva razdvojena ovom nesrećom. U potrazi za odgovorima, oni će morati da otkriju tajne neobjašnjivog događaja kako bi ponovo bili zajedno.

 

Ponor i iznenadna pojava Teratornisa, izumrlih ptica grabljivica tokom poslednjeg ledenog doba, privukli su pažnju Ministarstva za unutrašnju bezbednost SAD. Njihovi pripadnici proučavaju sličan događaj koji se odigrao u pustinji Mohave.

 

Kako radnja napreduje, istražitelji shvataju da ponori predstavljaju privremeni portal na istu lokaciju pre 10.000 godina. U međuvremenu, preživeli se bore da pronađu put nazad kroz portal, pre nego što se zatvori.

 

Autor i producent serije je Dejvid Eplbaum, koji je potpisao krimi-dramu „Mornarički istražitelji: Nju Orleans“. Upravo zbog ovakve radnje je slična seriji „Lost“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište