fbpx

header

Akcioni spektakl „Brzina metka“ stiže u naše bioskope

brzina-metka

Film „Brzina metka“ napraviće pravi mali filmski prasak ovog leta, budući da u njemu glume Bred Pit, Sandra Bulok, Džoji Кing i Aron Tejlor-Džonson. U ulozi reditelja našao se Dejvid Lič, inače poznat kao režiser originalnih filmova „Atomska Plavuša“ i „Dedpul 2“.

 

Akcioni film Brzina metka

 

U akcionom trileru „Brzina metka“ Bred Pit se pojavljuje kao Bubamara – baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu. Sudbina, kako to obično biva, ima druge planove jer Bubamaru najnovija misija dovodi u sukob sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta sa kojima ima povezane i međusobno sukobljene ciljeve i sve to u najbržem vozu na svetu. Od režisera filma „Dedpul 2“, Dejvida Liča, kraj puta je tek početak divlje, nezaustavljive i delirične vožnje kroz moderni Japan.

 

Akcioni film Brzina metka

 

Pit se u vozu susreće sa raznim sumnjivim tipovima, među kojima su Prince (Džoi Кing), Tangerine (Aron Tejlor-Džonson), Lemon (Brajan Tajri Henri) i Hornet (Zazie Bitc). Zanimljivo je da ćemo Oskarovce Sandru Bulok i Breda Pita prvi put gledati zajedno u filmu.

 

Akcioni film Brzina metka

 

Film je nastao prema japanskom romanu „Maria Beetler“ autora Кotaro Isake, a prikazuje pet ubica koji se istovremeno nalaze u brzom vozu, koji putuje iz Tokija za Maorioku. Roman je izašao 2010. godine i za kratko vreme oduševio je ljubitelje trilera.

 

Akcioni film Brzina metka

 

Triler sa daškom komedije svakako će biti pravo letnje osveženje kada stigne u bioskope od 4. avgusta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bullet Train (@bullettrainmovie)

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište