fbpx

header

Filmovi koji su najviše zaradili u 2021. godini

Iako je godina za nama bila veoma neizvesna, filmski stvaraoci mogu da se pohvale prilično dobrom zaradom.

 

Bez obzira što bioskopske sale nisu bile pune kao inače, pet filmova je uspelo da se probije na tržištu i primami publiku. Evo kojih pet filmova je imalo najveću zaradu u 2021. godini.

 

  1. Fast & Furious

Deveti deo američkog akcionog filma “Paklene ulice” na svoj nastavak čekao je od 2017. godine. Posle događaja iz filma “Paklene ulice 8”, Dominik Toreto (Vin Dizel) i njegova porodica moraju se suočiti sa Dominikovim mlađim bratom Džejkobom (Džon Sina), smrtonosnim atentatorom, koji radi sa njihovim starim neprijateljem Sajferom (Šarliz Teron), i koji želi ličnu osvetu protiv Dominika.

 

  1. Black Widow

 

“Crna udovica” je američki superherojski film, zasnovan na istoimenom liku Marvel Comics-a. Radnja filma smeštena je u period nakon događaja koji su se dogodili u filmu “Kapetan Amerika: Građanski rat” (2016) kada je došao trenutak Natašinog suočavanja sa pretnjama iz prošlosti. „Nedovršeni posao” i tajne iz prošlih vremena upućuju ljubitelje Marvelovih filmova na period pre nego što je heroina postala Osvetnik.

 

  1. Venom: Let There Be Carnage

 

“Venom” je film zasnovan na istoimenom Marvelovom stripu, nastao u sradnji Marvela i produkcijske kuće “Columbia pictures”. U filmu, Brok (Tom Hardi) se bori da prilagodi svoj život kao domaćin vanzemaljskog simbiota Venoma, dok serijski ubica Klitus Kasadi (Vudi Harelson) beži iz zatvora nakon što je postao domaćin Masakra, haotičnog Venomovog potomka.

 

  1. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

 

“Šeng-Či i legenda o deset prstenova” takođe je rađen na osnovu lika Šeng-Čija Marvel Comics-a. U filmu, Šeng-Či, kog glumi Simu Lju, primoran je da se suoči sa svojom prošlošću nakon što je uvučen u organizaciju Deset prstenova.

 

  1. Spider-Man: No Way Home

 

Još jedan je film u nizu rađen po Marvelovom liku Spajdermena, nastavak je filma “Spajdermen: Daleko od kuće” (2019) i 27. je film Marvelovog filmskog univerzuma.

 

U filmu, Piter Parker (Tom Holand) traži od doktora Stivena Strejndža (Benedikt Kamberbač) da svoj identitet Spajdermena ponovo učini tajnom magijom nakon njegovog javnog otkrića, ali ovo razbija multiverzum i dozvoljava da pet superzlikovaca iz alternativnih stvarnosti, koji su se borili protiv sopstvenih verzija Parkera, uđu u njegov univerzum.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište