fbpx

header

Film “Mesečev pad”: Sledi sudar Zemlje i Meseca: Hoće li civilizacija preživeti?

Šta biste vi uradili da saznate da je ostalo nekoliko nedelja pre uništenja sveta? Da li biste pokušavali da spasete sebe po svaku cenu, ili biste se pomirili sa tužnom istinom?

 

Ukoliko vam se dopao Netfliksov hit “Ne gledaj gore”(Don’t look up) i “Veliki udar” (Deep impact) iz 1998. godine, novi filmMesečev pad”, koji 3. februara dolazi u beogradske bioskope, će vas zasigurno oduševiti.

 

Ako neko filmove o katastrofama drži u “malom prstu”, onda je to reditelj Roland Emerih, budući da je do sada režirao na desetine filmova na ovu temu, a počeo je sa hit filmom “Dan nezavisnosti” iz 1996. godine.

 

Usledili su filmovi “Godzila”(1998.), “Dan posle sutra” (2004.), nakon kojih je Emerih postao sinonim za naučno-fantastične filmove koji govore o mogućem kraju sveta.

 

Najnovije Emerihovo filmsko ostvarenje je takođe naučni film katastrofe, koji govori o tajanstvenim silama koje izmeštaju Mesec iz orbite oko Zemlje i šalju ga u susret sa životom koji poznajemo.

Foto: Youtube/printscreen

Za stanovnike planete Zemlje ostalo je svega nekoliko nedelja pre udara, sa svetom na ivici uništenja, a izvršna direktorka NASA-e i bivša astronautkinja Džo Fauler (Hali Beri) uverena je da ima ključ za spašavanje. Ipak, samo astronaut iz njene prošlosti, Brajan Harper (Patrik Vilson) i teoretičar zavere KC Houseman joj veruju.

 

Ovi neverovatni heroji će krenuti u nemoguću poslednju misiju u svemir, ostavljajući iza sebe sve koje vole, samo da bi otkrili da naš Mesec nije ono što mi mislimo da jeste.

 

U filmu “Mesečev pad” glavne heroje igraju: Hali Beri, Patrik Vilson, Džon Bredli, Keli Ju, Čarli Plamer, Majkl Penja, Karolina Bartčak.

 

U nastavku teksta pogledajte trejler za film „Mesečev pad“:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište