fbpx

header

Novi „Betmen“ stiže u martu u Srbiju, a izašao je treći trejler

film-betmen

Čuveni studio Warner Bros objavio je treći trejler dugo očekivanog superherojskog filma „Betmen“, a ovoga puta u glavnoj muškoj ulozi našao se Robert Patinson, kojeg smo imali prilike ranije da gledamo u ulozi vampira.

 

Filmovi koji su najviše zaradili u 2021. godini

 

Reditelj Met Rivs otkriva da je priča skoncetrisana na bogataša Brusa Vejna, koji vodi dvostruki život osvetnika u odelu slepog miša, ali da je ovoga puta veći akcenat stavljen na detektivskoj strani stripova o popularnom superheroju.

 

Milica Burazer: Kroz “Sećanje vode” da se svako zapita kakav utisak ostavlja na druge

 

Foto: Youtube/printscreen

 

Novi filmski Betmen ima oko tridesetak godina i tek je u drugoj godini svog „osvetničkog staža“. Po svemu sudeći, još uvek je neiskusan u borbi protiv korupcije i kriminala, pa neretko ne uspeva da kontroliše svoj bes, niti da donese pravu odluku u pravo vreme.

 

Ove godine The Riddler (Pitalica) je Pol Dano, Zoi Krevic (ćerka Linija Krevica) je Catwoman (Žena mačka), a Kolina Farela sigurno nećete prepoznati, ali on se nalazi iza maske Pingvina. Tu je i Džefri Rajt kao komesar Gordon i Endi Serkis kao batler Alfred.

 

Novi „Betmen“ će u bioskopima biti premijerno prikazan 4. marta 2022. godine. U nastavku teksta pogledajte treći po redu trejler za film o superheroju.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište