fbpx

header

„Elemental“ prvi put u Beogradu

Elemental

Regionalno popularni sastav “Elemental” prvi put u Mts dvorani nastupiće 22. oktobra u 21 čas.

 

Beogradska publika će ovaj atraktivan sastav, koji na sceni živi preko 20 godina, moći da čuje u jednoj od najakustičnijih sala u regionu prvi put. Ovo će istovremeno biti njihov najveći samostalni nastup u Srbiji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elemental (@elementalbend)

Nakon osam studijskih albuma Elementala, ovo će biti još jedna prilika za emotivni susret beogradske publike sa dugogodišnjim miljenicima, a kako sami osnivači benda poručuju, ovo je sastav koji je teško svesti na samo jedan žanr.

 

U njihovoj šarolikoj muzičkoj viziji mogu se naći tragovi različitih stilova što njihov muzički izraz čini jedinstvenim i originalnim. Specifičnost grupe Elemental su „britki tekstovi i energične instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elemental (@elementalbend)

 

Kako kažu, Elemental nikad nije bio bend koji je svoju muziku smatrao proizvodom, već umetničkim izrazom, a njihov iskren i originalan stav prepoznaje publika u celom regionu.

 

„Njihov prioritet je uvek bio blizak odnos s publikom kroz koncertne nastupe“.

 

Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarista Erol Zejnilović, basista Konrad Lovrenčić, klavijaturista Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar.

 

Karte su u pretprodaji od 10. jula po ceni od 1.400, 1.900, 2.500 dinara, a možete ih kupiti na blagajni u Mts dvorani ili putem Tickets.rs.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište