fbpx

header

Elemental objavili novi singl „Dvojka“

Elemental-Dvojka-pesma-kontakt-2022

Dve godine nakon objave pandemijskog albuma “Ilica”, Elemental zatvara krug svojom novom poletnom pesmom „Dvojka“. Time se Elemental vraća i na pozornicu.

 

Kombinacijom elemenata koji donose pozitivnu atmosferu, gitarskim uvodom i vitalnim ritmom, Elemental u drugi mesec 2022. ulazi vedro i zaigrano.

 

Svima nam nedostaje bliskost, zagrljaj i da nekoga jednostavno uhvatimo za ruku. Ovu je nit kamerom uhvatio dugogodišnji saradnik benda, Kristijan Smok, koji je režirao muzički spot za “Dvojku“.

 

Crno-belom tehnikom prati dvoje mladih skejtera koji jedre gradom na svojim daskama u potrazi za balansom i bliskošću, s potrebom za dodirima u vremenu distance. Nemoguće je ne primetiti njihove senke. Oko nas su dvojnosti, ali fokus treba prebaciti na dobre stvari

 

– Lepo je kad je čovek samostalan i kad stoji na svojim nogama, kad zna kamo ide i kad radi na sebi, ali je nekako slađe kad imaš nekog ko ti je oslonac i kome si ti oslonac, nekoga ko s tobom može podeliti dane, bilo da se radi o ljubavnom, prijateljskom, poslovnom, kakvom god odnosu. Sada, više nego ikada nam je kristalno jasno koliko nam treba naše društvo, koliko trebamo jedni druge i koliko nam zapravo nedostaje prisutnost druge osobe. Nadam se da će ljudi pronaći neku svoju definiciju naše Dvojke – komentarisala je Mirela Priselac Remi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elemental (@elementalbend)

 

S njom se složio i reditelj Kristijan Smok koji je rekao da je u dvoje sve lepše, kako život, tako i skejtbording.

 

– Drago mi je da smo uspeli uklopiti skejtbording s ovom pesmom – rekao je Smok.

 

Od svog osnivanja 1998. godine, bend je objavio osam studijskih albuma, ali je „Ilica“ jedini isključivo digitalno objavljen album. Da nije stara vest, a ni zaboravljena ulica u ruševinama, dokazuju čak četiri nominacije za Porin.

 

Elemental će, uz TBF i Atomic Dance Factory, nastupiti na prvom November Fest by Galeb u Domu sportova 18. februara.

 

„Dvojka“ je pesma kojom Elemental osnažuje. Bend poziva sve zainteresovane da uz hešteg #svisuudvojci na društvenim mrežama objavie na koje sve načine pokazujete ljubav svojoj dvojci. Bend će najkreativnije nagraditi poklon paketom.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište