fbpx

header

Oskar: O razočaranjima, tesnim trkama i neprijatnim iznenađenjima

Napetost raste pred održavanje 94. prestižne nagrade Oskar, naročito kada se među nominovanima nađu Benedikta Kamberbača, Nikol Kidman, Džesiku Častejn, Endrjua Garfilda…

 

Mnogima je veliko iznenađenje što Lejdi Gaga nije nominovana za film “House of Gucci”, iako je prošle godine kući odnela Oskara za film “Zvezda je rođena, što je dodatno zagolicalo maštu o emotivnom stanju glumice, kao i svih onih koji su očekivali da budu nominovani, ili iščekuju da voditelji izgovore baš njihovo ime u ceremonijalnom delu.

 

Stručnjaci i holivudski analitičari ocenjuju da će se veoma tesna trka voditi u kategorijama za najbolje glumce i glumice, kao i da će biti neizvesno i u trci za najbolji film.

 

„Nikol Kidman, Penelope Kruz, Olivija Kolman, Kristen Stjuart i Džesika Častejn – to će biti veoma tesna trka… Ako pogledate nominacije za najbolji film, mnogi od njih nemaju glumce u trci – Dina, Nightmare Alley, Don’t look up – biće zanimljivo videti da li će bez obzira na to moći da osvoje titulu pobednika“ – kaže Mark Malkin, jedan od urednika Varajetija.
Ovaj insajder je kao još jedno neprijatno iznenađenje pomenuo pomenuo reditelja Arona Solkina, koji nije nominovan za svoje ostvarenje “Being the Richardson”.

 

Foto: Twitter/printscreen

 

Takođe, u odnosu na ranije godine, evidentna je moć striming servisa, s obzirom na to da da je “Netfliksu pripalo čak 27 nominacija.

 

Pogledajte Netfliks, „Moć psa“ je odneo čak najviše nominacija, onda imate „Being the Ricardos“ sa Amazona, dakle svake godine pričamo o tome kako stiming platforme postaju sve jače i jače kada je u pitanju Oskar. Ova godina to zaista i dokazuje“, kaže Malkin.

 

Ne zna se ne zna kako će izgledati ceremonijalni deo, niti ko će voditi program, a celi događaj je pod znakom pitanja zbog globalnih problema:

 

„Još nisu najavili ko će biti voditelji. Rekli su da će biti dosta voditelja i mislim da sada pokušavaju da dogovore različite ličnosti koje bi predstavljale sve te različite zajednice, ili različite generacije, kako bi privukli što više gledalaca za dodelu nagrada jer im je rejting sve niži i niži“, navodi urednik Varajetija.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište