fbpx

header

Dj i producent Lag izdao novu ploču „Clique Of One“

Dj-Lag-ploca-2022

Tehno DJ i producent Lag izdao je novu tehno ploču. Ovog puta izdao je za legendarni londonski lejbl „Don’t Recordings“ koji vodi niko drugi do Jerome Hill-a.

 

Lag-ov zaštitni znak su izlomljen ritam i iscepkani vokali. Nadovezani su elementima rejv zvukova i dub-tehna, stvarajući hibrid koji spaja ere i stilove. Njegov eksplozivni debi EP „Clique Of One“ sastavljen je od 4 trake „Svinja“, „Znoj“, „Frka Frka“ i „Ko Si Danas“.

 

Promoter andergraund kulture, DJ i producent Lag je jedan od predstavnika novog talasa tehno umetnika.

 

Njegovi brojni DJ nastupi govore mnogo o njegovoj sposobnosti da publici pruži intenzivno sonično iskustvo i povede ih na put kroz brojne nijanse klupske muzike. Blistav kvalitet i vredan rad brzo su ga plasirali u pultove svetski poznatih klubov. Neki od njih su Trezor, Berghain, D-Edge, Corsica Studios i mnogi drugi.

 

Lagova izdanja na etiketama kao što su roterdamski MORD, londonski THEM i berlinski Elements i italijanski KRLF našla su dom u muzičkim kolekcijama mladih klabera i starih rejvera.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lag (@this.is.lag)

 

„Clique of One“ EP je još jedan u nizu pokretača podijuma za ples. Dok je numera „Znoj“ svoje mesto već našla u Objektovom Essential Mix-u, ovo izdanje naišlo je na podršku brojnih imena svetske scene. Laga su podržali Clouds, Paco Osuna, dBridge, Marcel Fengler, Perc, Kangding Ray, Otik, Slam DJs, Peder Mannerfelt, Tzusing, Ame, Randomer, Ben UFO, Etapp Kyle, Eric Cloutier i drugi.

 

Izdanje je dostupno u digitalnom formatu, a dostupno je i u formatu ploče. Omot je dizajniran od strane atact.uk –a, u svetu muzike poznatijeg pod pseudonimima Rhyw i Cassegrain.

 

– Uvek najbolji ritovi od Laga – neuobičajeni, fanki, asimetrični – Erik Klotije.

 

Trake su se našle i na tehno YouTube kanalu „HATE“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište