fbpx

header

“Eva Braun” objavio novi singl “Ti si sve”

bend-eva-braun

Pop bend „Eva Braun“ objavio je novi singl „Ti si sve“, kojim je najavio koncert u beogradskom Domu omladine 14. februara, nakon tri godine pauze.

 

Ovo je prva nova autorska pesma kultne grupe još od singla „Put za Lisabon“, snimljenog pre dve godine sa Giletom iz „Električnog orgazma“.

 

Retrospektakl okuplja domaću scenu: Žurka koja se ne zaboravlja

 

„Eva Braun“ trenutno radi u sastavu Goran Vasović (vokal, gitara) Ljubomir Rajić (bubnjevi), Zvonko Stojkov (gitara), Goran Obradović (bas gitara) i Albert Šegerli (klavijature). Goran Vasović, koji je i lider grupe, kaže da se bend zaželeo živih svirki, da su se poslednji put s beogradskom publikom družili u septembru 2019. kada su održali unplagged humanitarni koncert.

 

-Imali smo pauzu zbog korone. Mada je ona nama lenjima dobrodošla. Zvuči kao fraza, ali sad smo se zaista zaželeli svirke. Nadam se da ćemo svirati u još nekim gradovima u Srbiji – rekao je Goran Vasović.

 

„Eva Braun“ će na koncertu u Domu omladine izvesti najuspešnije pesme sa albuma „Prisluškivanje“ i „Pop Music“ (1995), a potom i singlove „Put za Lisabon“, „Rikošet“, „Кao kišna kap“ i „Dan posle“. Tom prilikom predstaviće i goste, bend „Fjordovi“ iz Novog Bečeja.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište