fbpx

header

Andrea Bočeli nastupio uz 80 muzičara Simfonijskog orkestra

Bočeli

Čuveni Andrea Bočeli u Beogradu, na platou ispred Geozavoda, pod vedrim nebom održao je koncert za pamćenje, uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS-a.

 

Proslavljeni tenor se tri puta vraćao na bis, a iz prvog reda pljeskala mu je i skandirala fado princeza Mariza koja će večeras nastupiti na Belgrade River Festu na platou Geozavoda.

 

 

Publika se sa sinoćnog Bočelijevog koncerta vraćala zadovoljna, sa sjajem u očima i doživljajem jedne izvanredne večeri.

 

 

Na obali Save najlepši glas sveta je pevao svojim anđeoskim glasom pred 3.500 gledalaca.

 

Bočeli

Foto: Rebelgrade

 

Famozni tenor izveo je neke od svetskih operskih arija, Verdija, Pučinija, Vivaldija. Budući da u svim zemljama Bočeli udostoji talentovane pevače da pevaju sa njim, kako bi profitirali od njegove popularnosti, to je učinio i u Srbiji. Čast je ukazao Jeleni Tomašević s kojom je izveo dve pesme. Gošće koncerta bile su i Кristina Pasaroju i violinistkinja Anastasija Petrišek.

 

 

Andrea Bočeli je otvorio „Belgrade River Fest“. Posetioci su dočekani koktelom, a devojke u rimskim togama delile su program koncerta.

 

 

Andrea Bočeli nastupio je uz 80 muzičara Simfonijskog orkestra RTS-a, kojim je upravljao dirigent Marčelo Rota.

 

 

 

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište