fbpx

header

Blok 27 – otkrijte misteriju, napetost i uzbuđenja

Tribina „Blok 27 i tajne Novog Beograda“ biće održana u okviru ciklusa tribina „Gnevni filmovi“ u petak, 11. marta u 20 sati u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda.

 

Otkrijte najlepše tajne Beograda u šetnji „Kulturna baština Topčidera“

 

Na tribini će učestvovati reditelji Momir Milošević i Milica Tomović, scenarista Ivan Кnežević i glumci Ivana Mladenović i Aleksandar Gligorić, dok će tribinu voditi filmski kritičari Zoran Janković i Đorđe Bajić.

 

Osamnaesta tribina u okviru ciklusa „Gnevni filmovi“, i druga u 2022. godini, biće održana u petak, 11. februara u Tribinskoj sali na prvom spratu Doma omladine Beograda, s početkom u 20 časova. Tema će biti „Blok 27“, a gosti kritičara Zorana Jankovića i Đorđa Bajića su ključni predstavnici autorske i glumačke ekipe ove hit serije. Ulaz na tribinu „Gnevni filmovi: Blok 27 i tajne Novog Beograda“ je slobodan.

 

Serija je novi zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, premijerno je emitovana od 19. februara 2022. godine na kanalu Superstar TV, a tokom tri vikenda gledaoci su bili u prilici da pogledaju šest epizoda koje su donele uzbudljivu i zaokruženu priču o tajnama koje se kriju ispod Novog Beograda.

 

Кreator serije je Ivan Кnežević („Heroji radničke klase“), dok su epizode režirali Momir Milošević („Otvorena“) i Milica Tomović („Кelti“). „Blok 27“ jeste prevashodno serija o tinejdžerima i za tinejdžere, s tim da su u njoj uživali svi oni koji vole misteriju, napetost i uzbuđenja, bez obzira na godine. Neki su seriju nazvali i srpskim odgovorom na Netfliksov hit „Stranger Things“, s tim da je „Blok 27“ mnogo više od puke kopije – o čemu će, između ostalog, i biti reči na tribini.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište