fbpx

header

Besplatne usluge karijernog savetovanja

Besplatne-usluge-karijernog-savetovanja-BOS-karijera-2022

Beogradska otvorena škola sada nudi besplatne usluge karijernog savetovanja, individualno karijerno savetovanje za sve mlade. Može biti onlajn (putem ZOOM-a ili neke druge onlajn platforme) ili uživo – u prostorijama Beogradske otvorene škole.

 

Ove usluge su potpuno besplatne i ne postoji ograničenje u broju konsultacija koje neko može zakazati. Sa savetnicom možete da razgovarate o različitim karijernim nedoumicama. Kreće se od pitanja izbora srednje škole ili fakulteta, odabira budućeg zanimanja ili promenama dosadašnjih izbora.

 

Odnos korisnika i savetnice u ovom procesu je prožet pružanjem podrške i razumevanja, ali i pružanjem informacija o prilikama koje korisnici mogu da iskoriste. Na kraju, savetnica ohrabruje korisnike da samostalno donose odluke. Usmerava ih ka različitim mogućnostima, koje im omogućavaju da razviju svoje pune potencijale.

 

Individualne konsultacije su prilagođene potrebama svakog korisnika/ce, i on/a sam/a bira prioritete o kojima želi da razgovara.

 

Za besplatne usluge karijernog savetovanja se možeš prijaviti preko mejla savetnica@bos.rs.

 

Važne napomene:

 

– Zakazivanje je obavezno,

– Karijerno savetovanje ne podrazumeva testove profesionalne orijentacije,

– Osoba koja zakaže konsultacije se mora lično pojaviti na sastanku. Nije moguće učešće roditelja, staratelja, drugih članova porodice, nastavnika ili prijatelja.

 

U moru informacija i širokoj ponudi mogućnosti koje nam svet rada i obrazovanja pružaju, postaje sve teže doneti karijernu odluku. Kako bi pomogli mladima da se snađu u svetu prepunom informacija i mogućnosti, BOŠ Karijera pruža korisne informacije o svetu rada kroz bazu zanimanja, pomaže mladima da prepoznaju svoja interesovanja i sposobnosti radeći testove osobina, veština i interesovanja. Upoznaje mlade sa studijskim programima različitih obrazovnih ustanova kroz adresar državnih i privatnih fakulteta i visokih škola. Na kraju, pruža podršku u donošenju karijernih odluka, nudeći usluge onlajn karijernog vođenja i savetovanja.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište