fbpx

header

Novi BG noćni market: Čekaju vas sjajna muzika i hrana

Beogradski-noćni-market-skadarlija-2022

Drugi ove godine, 29. po redu „Beogradski noćni market“ održaće se na pijaci „Skadarlija“.

 

JKP „Gradske pijace“ i „Najjači ukusi Srbije“ vas pozivaju na ovu već čuvenu manifestaciju. Ovaj događaj je prerastao u sajam zanatstva, dizajna i kulinarstva, spajajući tradiciju i urbani duh Beograda.

 

Beogradski-noćni-market-skadarlija-2022

Foto: Promo

 

Na „Beogradskom noćnom marketu“ vas očekuje veliki broj starih i novih izlagača, dobar provod i mnogo lepih trenutaka, „začinjenih“ ukusnim slatkim i slanim poslasticama šampiona pijaca, restorana i barova.

 

„Šampioni beogradskih pijaca“, poljoprivredni proizvođači, kao i male porodične radionice pripremaju bogatu ponudu domaćih tradicionalnih proizvoda i specijaliteta. Ljubitelje kupovine očekuje i raznovrstan asortiman unikatnih zanatskih proizvoda – tašni, nakita, prirodne kozmetike, garderobe.

 

 

„Beogradski noćni market“ postao je brend našeg grada i tradicionalno mesto okupljanja naših sugrađana svih generacija i brojnih turista, ljubitelja dobre atmosfere, provoda i kupovine. Do sada je ugostio oko milion posetilaca.

 

Drugi market održaće se u petak, 20. maja od 18 do 24 časa. Ulaz na market je, kao i uvek, slobodan.

 

BNM je manifestacija koja se održava na gradskim pijacama u večernjim satima koje postaju najveći restoran i umetnička izložba pod otvorenim nebom.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište